This is a glowing text

sunnuntaina, toukokuuta 20, 2007

Hyvä Mirk ja Pimu

Kuulin eilen hienoja uutisia. Mirk, Pimu ja Luka ovat olleet Tammisaaressa paimennuskisoissa ja hienosti on mennyt. Mirk (Villen täysveli) voitti kakkosluokan ja Pimu (Jack-Liz) oli isossa ykköluokassa toinen. Aika hienosti Pimulta, jolla ei ole vielä edes suuntakäskyjä. Lukan tie tyssäs ohjaajan mokaan. Peukkuja tälle sunnuntaille, että kaikilla menis hyvin.

Ritan lämmöt alkaa vähän vaihdella ja mahakin alkaa laskeutua. Pikkusen tulee maitoakin kun puristaa nisästä, joten lähellä ollaan H-hetkeä. Toistaiseksi Rita itse on oikein hyvällä tuulella ja haluaisi kovasti lähteä paimentamaan. Eilen kävi kyllä uimassa. Vauhti on edelleen hurja. Malttaakohan tuo edes pysähtyä penikoinnin ajaksi :)

Etta lähti eilen kotiinsa. Etta astutettiin kolme kertaa ja nyt sitten vaan pidetään peukkuja, että tärppäs ja tulee paljon pentuja. Itse astutukset meni todella vaivattomasti. Neljän viikon päästä sitten ultraan. Näyttää olevan juhannusviikko silloin.

Nyt meikäläinen menee laittamaan kylmäpakkauksen nilkkansa päälle ja koipi pystyyn. Kyllä on sitten hankalaa liikkua kyynärsauvojen kanssa. Toivottavasti tätä ei tarvii harrastaa kovin pitkään.