This is a glowing text

keskiviikkona, toukokuuta 16, 2007

Kökkö päivä

Tänään on sitten ollu tähän mennessä vuoden paskin päivä. Ensin töissä varsin rasittava päivä ja sitten kotiin tultua telon jalkani. Astuin pellolla matalan kuopan reunaan, nilkka muljahti ja reiden ulkoreunasta tuntui terävä repäsy, ikäänkuin olis joku jänne irronnu. Siihen kohtaan tuli kuoppa. Sen jälkeen jalka oli käyttökelvoton. Onneksi olin ihan kodin lähellä. Könkkäsin miten taisin mahdollisimman nopeasti kotiin, kylmäpakkas nilkan ympärille ja jalka ylös. Sitten saikin Tapio viedä minut Salon terkkarin päivystykseen ja huomenna sitten alkaa jalan kuvaaminen. Toivottavasti ei menny koko kesä pilalle. Ainakin paimennushommia tämä haittaa tosi paljon ja eipä tuo tulevien pentujen hoitaminenkaan ihan herkkua ole, kun pitää kyynärsauvojen kanssa pomppia.

Että sellanen päivä tänään.

3 Comments:

At 17 toukokuuta, 2007 08:45, Anonymous Anonyymi said...

Voi ei!! Toivottavasti jalkasi paranisi pian. Taitaa tosiaan olla tarpeen nuo toimivat jalat myös ihmisillä paimennuksessa...

Nani Hh

 
At 17 toukokuuta, 2007 11:42, Anonymous Anonyymi said...

Voi kurja! Mitä terkkarissa sanoivat? Nyt on sitten hyvä opettaa koirat pillille ja treenata ahkerasti kolmosluokkaa. Tulee tehtyä, kun ei muuta voi. Katsos, joka pilvessä on kultareuna tai jotain sellaista aina sanotaan :-)

t mj

 
At 17 toukokuuta, 2007 13:24, Blogger Päivi Nietosvaara said...

Sama tuli itellekin mieleen. Tuoli vaan pellon reunaan ja eikun käskyttämään koiria pillillä. Voipi olla, että nyt tulee sitten tosiaankin treenattua sitä kolmosluokkaa ihan eri vakavuusastella kuin ennen. :)

Terkkari ilmoitti, että luita ei ole poikki. Joudun kuitenkin vielä käymään työpaikan lekurilla, joten tuleepahan tutkittua sitten vähän paremmin, kun Diacor on hiukka eri asia kuin terkkari.
Päivi

 

Lähetä kommentti

<< Home