This is a glowing text

sunnuntaina, toukokuuta 27, 2007

Ritan pennut syntyneet ja Villestä isä

Eilen illalla Rita sitten pyöräytti maailmaan 4 urospentua ja yhden ruskean narttupennun. Synnytys meni tosi hyvin. Avautumisvaihetta tuskin huomasi. Rita vähän läähätteli ja yhtäkkiä alkoi supistella klo 20 aikoihin. Ensimmäinen pentu syntyi sitten 20:20 ja seuraavat kolme noin puolen tunnin välein. Sitten Rita piti parin tunnin tauon ja pyöräytti viimeisen pennun puolenyön tienoissa. Pentuset ja äiti voivat oikein mainiosti. Ruoka maittaa ihan yhtä hyvin kuin koko kantoajan on maittanut eli mitään syömättömyyttä tai pahoinvoitia ei Ritalla ole koko aikana ollut.

Tässä ensimmäinen kuva pennuista alle vuorokauden ikäisenä:Valitettavasti ihan kaikille, jotka Ritan pentua odottelivat ei pentua riitä. Pistän siitäkin viestiä - kävikö tuuri vai ei - kunhan vähän mietin ketkä sen oman pikku pentusen saavat.

Komeita ja paimennustaustaisia pentuja on syntynyt mukavasti muutenkin. Meidän Tepon tytär, Leija, pyöräytti tänään 3 urosta ja 4 narttua. Isänä näillä pennuilla on meidän Ville. Sitten meidän Matin tytär, Medi, puolestaan pyöräytti viikko sitten 5 pentua, joista on kolme urosta vielä vapaana. Isänä noilla pennuilla Luka. Eli sama uros, jota käytin Ettalle. Etta puolestaan viedään ultraan juuri ennen juhannusta, joten sitten selviää, tuleeko sieltä pentuja.

8 Comments:

At 27 toukokuuta, 2007 10:52, Anonymous Anonyymi said...

Onnittelut pienten pentujen johdosta!!!

Katja ja lauma Jalasjärveltä

 
At 27 toukokuuta, 2007 17:11, Anonymous Anonyymi said...

Ritalle ja Päiville kovasti onnea pentujen johdosta!

Terkuin,

Pasi

 
At 27 toukokuuta, 2007 19:48, Anonymous Anonyymi said...

Voi miten hienoa, että kaikki meni hyvin. Ja vielä yksi ruskea pennelikin joukossa! Onnittelut.

Sari

 
At 27 toukokuuta, 2007 21:01, Anonymous Anonyymi said...

Onnittelut pentusista!! Aivan ihania! Varsinkin toi suloinen suklaa-tyttö. Nam :)

-Anne-

 
At 28 toukokuuta, 2007 14:50, Blogger M said...

Onnittelut pennuista! Ihana tuo ruskea!! :) t. Maria & koirut

 
At 29 toukokuuta, 2007 10:05, Blogger Nina said...

Onnea uusista tulokkaista ylpeille vanhemmille ja taustavoimille! Taitaa jäädä ruskea tyttö teidän laumaan, vai mitä? ;) Terveisin Nina K-K

 
At 29 toukokuuta, 2007 12:00, Blogger Päivi Nietosvaara said...

Kiitos ihan kauheasti kaikista onnitteluista. Kyllä nämä pikku pennelit on sitten ihania. Ei millään malttais lähteä pois pentulaatikon reunalta, kun niitä jaksaa tuijottaa vaikka kuinka pitkään. Ruskea tyttö, Pinde nimeltään, ei jää meidän laumaan. Sen sijaan meille jää joku uroksista, sillä Tapio tarvitsee uuden työkoiran kasvamaan, kun Teppo on jo 6 vuotias.
Terv. Päivi N.

 
At 29 toukokuuta, 2007 14:42, Anonymous Anonyymi said...

Hyvin tehty Rita! Onneksi olkoon!
Minna

 

Lähetä kommentti

<< Home