This is a glowing text

sunnuntaina, helmikuuta 08, 2009

Hieno viikonloppu - Utmärkt veckoslut

Det har varit utmärkt veckoslut. Mattis valpar Miki och Zici har jobbat fint. Zici (från kullen Matti - Sky) är nu Finsk Lydnadscampion. Utroligt fint jobbat bara första pris av alla tävlingar från början till Lydnadschampion.

FI TVA Tending Jetblack "Zici" (isä-far Tending Mack The Knife - emä-mamma Mascotsway Skye)
Miki (från kullen Matti - Viu) tävlade i agility. På lördagen andra plats i klass I, och på söndaden vinsten i klass II. Vilken fina barn Matti har. Stor grattis till Minna och Miki, och Tarja och Zici!


Tässä kuva Mikistä (Eyespy Mitch) - Här photo av MikiKylläpä onkin ollut hieno viikonloppu. Matin pennut ovat kunnostautuneet oikein urakalla. Lauantaina tuli viestiä, että Matin pentu Zici (Matti - Sky) on nyt sitten Suomen Tottelevaisuusvalio. Ihan valtavan paljon onnea Tarja ja Zici! Olette kyllä aivan uskomattoman taitavia. Tässä linkki kisasta otettuun videoon: Zici tottelee.

Lauantaina tuli lisää hienoja uutisia. Minnan Miki (Matti - Viu) starttasi agilityn maxi ykkösissä ja sai sieltä upeasti nollan, sijoittuen toiseksi ja sai siirtymisluvan kakkosiin. Sunnuntaina sitten hieno tulosputki jatkui ja Miki voitti nollalla ensimmäisen maxi kakkoskisansa. Vähänkö hienoa. Onnittelut Minna ja Miki. Onnittelut myös Irkun hienosta menestyksestä.

Itse ajelin sekä lauantaina että sunnuntaina Riihimäelle pitämään luentoa paimennuskokeista ja vähän myös paimenkoirien koulutuksesta. Tilaisuus oli Kennelliiton järjestämä KoiraExpo 2009. Tilaisuus oli hyvin järjestetty ja ohjelmatarjonta oli laaja ja monipuolinen. Oikein hieno tapahtuma kaiken kaikkiaan.

Sain Joskilta ison määrän upeita kuvia Piskistä paimentamassa ja tässä pari näytiksi - Här kan du se Piski2 Comments:

At 08 helmikuuta, 2009 16:24, Anonymous Anonyymi said...

Kiitos iskälle geeneistä.
t Miki

 
At 10 helmikuuta, 2009 22:06, Blogger Tanja said...

Hienoja on Matin lapset!
Mutta niin upea on iskäkin, joten ei yllätä :)

Terv. Mattipatti joka aikoo isänsä jäljille

 

Lähetä kommentti

<< Home