This is a glowing text

tiistaina, helmikuuta 17, 2009

Susi tappoi lapsen Venäjällä - Varg har dödat barn i Ryssland

Jag läste hemska nyheter från Ryssland. Vargen har dödat 10 årig pojke. Jag är väldig rädd att det kommar hända här i Finland också om man gör inte något åt det att vargarna kommer till människornas gårdplan, äter hundar och husdjur (får, ko, häst osv.) Dom blir vana vid människor och barn är dom som är i stor fara.

Ei ole susipelko ihan tuulesta temmattua. Äskettäin tappoi susi Venäjällä 10 v. lapsen (lue artikkeli tästä). Pahoin pelkään, että on vain ajan kysymys, että nykyinen susipolitiikka Suomessa johtaa vielä samanlaiseen järkyttävään tilanteeseen. Kyllä se vaan on niin, että sudet ja ruuhka-Suomi ei kuulu yhteen. Kun sudet nyt alkavat levittäytyä tänne Etelä-Suomeenkin on varmasti ongelmia tulossa. Kuka on valmis ottamaan vastuun siitä, että ne yksi kaunis päivä tappavat jonkun perheen lapsen. Koirien ja kotieläinten kimppuun ne ovat jo käyneet ja näin tottuneet ihmisen hajuun ja ihmisasumuksiin. Seuraava askel on sitten ...

Tuolla alempana on linkki adressiin susien vähentämisen puolesta. Laita sinne nimesi, jos asia vähänkään huolestuttaa.

4 Comments:

At 18 helmikuuta, 2009 11:19, Anonymous Anonyymi said...

En voisi olla enempää samaa mieltä kanssasi Päivi. Tosiaan, on sitten aikanaan mielenkiintoista seurata minkä ministeriön hallinnanalaan kuuluvat susien siirtoistutukset tänne Lounais-Suomeen ? Ilmoittautuuko joku ministeri ministerivastuulain mukaisesti vastuunkantajaksi vai onko tilanteeseen ajauduttu "ajopuuteorian" mukaisesti, jolloin kaikki vain levittelevät käsiään ja tarjoavat lämmintä kättä lähiomaisille ! ?
Terveiset täältä susirajan eturintamalta.
PS. Terveisiä vaan Tapiolle, että rupeaa pikkuhiljaa susiaitaa pystyttelemään sikäli mikäli meinaa vielä lammastaloutta harjoittaa. Täällä on jo niin paljon susia, etteivät ne enää tänne mahdu vaan ovat jo sinnepäin tulossa hyvää kyytiä !

 
At 18 helmikuuta, 2009 13:02, Anonymous Anonyymi said...

Viime kesän susijupakan (susi vierotti laumaani 13 lampaalla) takia inhoa syvästi kaikkia petoeläimiä, jotka oleilevat asutuksen ympärillä tuhoten toisten tuotanto-/lemmikkieläimiä. Riistanhoitopiiri on luvannut susiaitatarvikkeita, kunhan rahat löytyy. Parasta löytyä rahaa! En halua kokea sitä kituvien etsimistä enää.

Kaikki nyt vaan kirjoittamaan tuo adressi. Myös me pohjois-suomalaiset!
t mj

 
At 18 helmikuuta, 2009 13:06, Blogger Eyespy treenit said...

Ja vielä...

Minua ärsyttää suuresti, että petokorvausten maksaminen kestää. Viime kesäkuun tapahtumaa ei ole viläkään maksettu, vaikka luvattu on ja kaikki paperit poliisia myöten on selvillä. Määrärahat petoaidan saamiseksi on loppu. Minkä ihmeen takia meidän pitää ruokkia valtion petoja omalla kustannuksella. Sudet saisi häätää joko siperiaan tai SYVÄLLE.
t mj

 
At 18 helmikuuta, 2009 15:21, Anonymous Anonyymi said...

ja vielä....
Taidan kiihtyä tästä asiasta. Tulee paljon kirjoitusvirheitäkin. Laitoin just äsken taas sähköpostia riistanhoitopiirille. Tammikuussa "melkein luvattua" aita rahaa ei ollut, piti hysyä helmikuussa. Vastaus oli, että ei-oo-rahhaa-kysy-maaliskuussa. Että ketuttaa.
t mj *grrrr*

 

Lähetä kommentti

<< Home