This is a glowing text

maanantaina, kesäkuuta 07, 2010

HelMatti treffit


Hauska viikonloppu takana. Lauantaina tosin oli melkoinen kiire, kun piti ehtiä käydä Helsingissä Fannin yo-juhlissa sekä paimennuskisojen palkintoja hakemassa (joista kiitos Kaisa L Kotamiehelle) ja vielä sen jälkeen pika pikaa HelMatti treffeille. Valitettavasti kaikki HelMatit eivät pääseet paikalle, mutta onneksi saimme vahvistusta Pintosta (joka on siis ViuMatti).

Tuossa kuvassa juoksee onnellisena itse Matti pappa (joka täyttää elokuussa 11 v. Eihän uskois kun kuvaa kattelee. Eikä kyllä usko silloinkaan, kun näkee Matin livenä). Kuvan on napannut Tanja Vahtera ja hänelle kiitos hienosta kuvasta. Pyydän Tanjalta vielä muutaman kuvan lapsukaisista niin päästään ihailemaan komeata jälkikasvua myös.

Sunnuntaina sitten oli vuorossa paimennusta. Oli tosi hauska nähdä minkälaisia sisäisiä paimenkoiria lapsista löytyy. Ja löytyihän niitä. Pinto oli ehkä kokenein ja osasikin hyvin kaikki tarvittavat käskyt. Kunhan pikkasen koittais, että hakukaaret yms. sujuu, niin ei muuta kuin kisoihin. HelMateista vain Aku oli aiemmin paimentanut oikeesti eli oman tilan nautoja. Lampaat oli vähän erilainen kokemus, mutta nopeasti Aku tajus mitä niiden kanssa pitää tehdä. Matti Jr. näki lampaita eka kertaa ja syttyi heti oikein kovasti. Pilkku on käynyt kerran ennenkin meillä lampaita liikuttamassa ja niinpä sen kanssa päästiin taas pikkasen eteenpäin. Varsin mainiosti Pilkkukin hommasta suoriutui. Hienoja pentuja kaikki tyynni.

Matti Jr. nautiskelee

Tässä puolestaan nautapaimen Aku

Pilkku

Pinto (alias ViuMatti)

Lisää hienoja Tanja Vahteran ottamia kuvia löydät täältä: Tanjan albumi.