This is a glowing text

torstaina, helmikuuta 26, 2009

Vi har tränat - Olemme treenanneet ahkerasti

Vi har tränat mycket. Det har varit bra väder och inte för mycket snö. Jag träffade Gunnel förra veckan. Det var trevligt att se henne och alla andra kompisar. Vi hade mycket kul. Teppo och Matti är sjuka. Teppo har igen fel i nacken och Matti har gamla pojkarnas problemer. Rita löper, och det har gjort Matti sjuk ... tror jag. Idag hade vi Piskis bror Loitsu här. Han har inte set ofta får och naturligtvis ville vi pröva lite. Loitsu gick väldigt fint. Jag är så nöjd till honom.

Paljon on taas tapahtunut sitten viime päivityksen. Viime viikolla kävin moikkaamassa Gunnelia, joka oli pitämässä kurssia Elisan ja Karin luona. Oli kiva nähdä muitakin tuttuja ja pääsin herkuttelemaan Elisan hyviä ruokiakin. Kiire oli kuitenkin eteenpäin, kun piti ennättää illaksi Tamperelle Tapion siskon 50 vuotis synttäreille. Oli tosi hienot juhlat, korkeatasoista musiikkia ja runonlausuntaa. Juhlat tietty päättyi avantouintiin, kun se on Nietosvaarojen lempiharrastus.

Koirien kanssa on treenattu ahkerasti. Piskin ja Villen treenit sujuu varsin hyvin ja olen poikiin tosi tyytyväinen. Ritalla on juoksu, enkä ole jaksanut ottaa sitä teeneihin, kun se pitäis sulkea häkkiin tai jonnekin, jotta pojat jättäis sen rauhaan. Tepolla meni taas niska. Nyt sitten jännätään pahentuuko vai alkaako taas toipua. Teppo raasu. Matti taas on niin rakastunut, että sillä vähän paukkuu eturauhanen. No, se on noita vanhojen ukkojen juttuja, sillä onhan Matti jo 9,5 vuotias. Täytyy nyt kattoo miten sen sais kuntoon.

Tänään treenattiin jälleen. Saimme vierailulle Piskin pentueveljen Loitsun ja pitihän sitä Loitsunkin kanssa koittaa paimennusta. Loitsu oli loistava. Se on nähnyt lampaita viimeksi kesällä ja silloinkin treeni oli pelkkää sytyttelyä. Nyt meni tosi hienosti. Flankkasi, kulki rauhallisesti kohti lampaita ja tasapainotti niitä ohjaajalle. Hieno jätkä! Joski Myy toimi tänään myös tosi hyvin. Koira on kyllä kehittynyt suurin harppauksin ja jos homma näin etenee on se valmis kisoihin ensi kesänä. Jee. Treenit jatkukoon.