This is a glowing text

lauantaina, tammikuuta 23, 2010

Piskin honeymoon - Piski hade flickvän

Piski har haft flickvän och nu är det bara att vänta resultaten. Här hittar du planerade valpkullen: Piski-Win.

Pakkasten paukkuessa ei oikein pysty tekemään mitään ihmeellistä. Niinpä olen keskittynyt lähinnä käsityöhommiin. On tullut kodottua sukkia, hattuja ja nyt viimeksi villapaita. Tuollaisia samanalaisia villapaitoja olen kutonut jo useita ja tässä nyt tämän talven versio



Koirillakaan ei kauheasti ole tekemistä ja tylsistyvät täysillä. Piskillä sentään oli muutaman päivän kiihkeä romanssi, kun pääsi liehakoimaan söpöä Win tyttöstä. Romanssi kukoisti täysillä ja muutaman viikon päästä selviää millaisella tuloksella. Jos Piskin ja Winin pentu kiinnostaa voi lähempiä tietoja käydä kurkkimassa täältä: Winin kotisivut.

Ritan juoksua vielä odotellaan eikä sitä vielä vähään aikaan ole tarkoituskaan tulla. Toivottavasti keinosiemennysaika ei osu pääsiäiselle, kun voi olla hiukka hankala saada eläinlääkäriä kiinni tuohon aikaan. No, turha näitä on surra etukäteen, aika näyttää sitten miten käy. Samassa lähetyksessä missä tuli Ritaa varten Joen spermat, tuli spermaa muista uroksista kahdelle muulle Suomessa asuvalle nartulle. Toinen on jo synnyttänyt 7 pentua ja toisella näkyi ultrassa 7-9 pentua. Eli varsin upeasti on nuo kaksi edellistä keinosiemennystä onnistuneet. Peukut pystyyn, että sama tahti jatkuu sitten myös Ritan kohdalla.