This is a glowing text

keskiviikkona, tammikuuta 30, 2008

Paimennusta ja Osteopatiaa

Niin se vaan alkuviikko on hurahtanut vauhdilla. Sunnuntaina kävin Ritan ja Piskin kanssa Elisan luona paimentamassa ja hienosti pelas Piski ihan vieraassa paikassa, vierailla lampailla. Kohta pääsen jo opettamaan sille käskyjä, kun se alkaa jo flankata aika nätisti ja lähestyy eläimiä päättäväisen rauhallisesti saamatta mitään hepuleja vaikka joku lammas yrittäis ryntäillä eroon muista. Ritalle yritän opettaa käskyä, jolla se lopettais flankkaamisen ja alkais suoraan lähestyä lampaita rauhallisesti. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta periksi ei anneta. Tässä pari kuvaa Piskistä
Ettan pentu Spot paimenteli myös varsin hienon näköisesti. Spotilla on ikää vasta 6 kk ja jo nyt se kiertää lampaita molempiin suuntiin ja kuljettaa niitä ohjaajalle. Tässä kuva Spotista.
Minulla on ollut selkä jo tosi pitkään melkoisen surkeassa jamassa. Olen hypännyt sen takia lääkärillä ja syönyt lääkekuureja, käynyt fysioterapiassa jne. Mikään vaan ei tunnu auttavan. Lopulta päätin, että nyt lähden KUNNON osteopaatille ja sellainen löytyy Eiran sairaalasta. Tilasin ajan Petri Vuorjoelta. Olen käynyt hänen hoidossaan useita kertoja ennenkin ja joka kerta on vaivat saatu kuntoon. On se vaan uskomatonta miten hyvin oikea hoito auttaa. Menin vastaanotolle selkä särkien ja kivusta etukumarassa könkäten. Vastaanotolta lähden melkeimpä tanssien. Selkä tuntuu nyt tosi hyvältä. Pientä kipua on edelleen, mutta ei läheskään sellaista kuin se oli aiemmin. Otan vielä toisen hoitokerran viikon kahden päästä, niin eiköhän selkä kuntoon taas saada. Tässä linkki osteopatiayhdistyksen sivuille, joilta löytyy koulutettuja ostepaatteja: Osteopaattiyhdistys. Olen käynyt joitain kertoja myös osteopaatiksi itse itsensä nimittäneiden luona ja täytyy sanoa, että ero on ollut kuin yö ja päivä. Kannattaa tosiaan katsoa, että hoidon antaa siihen kunnolla koulutettu henkilö.

2 Comments:

At 30 tammikuuta, 2008 20:27, Anonymous Anonyymi said...

Tänään oli lähellä tulla reikä käteen... U know!
t mj

 
At 30 tammikuuta, 2008 21:20, Anonymous Anonyymi said...

:))
Päivi

 

Lähetä kommentti

<< Home