This is a glowing text

sunnuntaina, tammikuuta 06, 2008

Tietsikka toimii taas

Jihuu! Tietsikka on taas kunnossa. Meinas ihan tulla vierotusoireita, kun ei päässyt nettiin. :) Tapion poika Antti on taitava tietokoneiden kanssa ja hän pisti tämän masiinan kuntoon.

Uuden Vuoden aatto meni rattoisasti migreenin kourissa, kuten myös Uuden Vuoden päivä ja sitä seuraava päiväkin. Kolme päivää peräkkäin migreeniä teki sen ettei paljoa vuoden vaihtumisesta jaksanut välittää. Sen verran skarppasin, että huolehdin etteivät koirat joudu rakettien paukkeelle alttiiksi.

Eilen oltiin epävirallisissa loppiaiskisoissa Tammisaaressa. Annika oli suunnitellut mielenkiintoisen ja hauskan radan, joka poikkesi tavanomaisista kisaradoista. Otin reissuun mukaan Villen, Ritan ja Piskin. Villen ja Ritan kanssa yritin ajaa rataa niin paljon kuin mahdollista poispäinajona, jotta saisin sitä harjoitusta sekä itselleni että koirille. Lampaat olivat ihan erityyppisiä kuin meidän ja sen takia joutui tosiaan keskittymään mitä tekee missäkin kohdassa. Opittiin koirien kanssa taas paljon lisää paimentamisen saloista. Mukana reissussa oli myös Elisa ja Kari Lukan, Mirkin, Pimun ja Spotin kanssa. Ihan hienosti meillä kaikilla koirat pelasivat. Itse otin koko homman ihan harjoituksen kannalta enkä miettinyt mitenkään, että kyseessä on kisa. Silti Ville oli jaetulla ekalla sijalla Pimun kanssa. Mirk taisi olla kolmas. En muista ihan varmaan, mutta saattoi olla, että Rita oli neljäs, Luka viides (voi olla että muistan nuo neljännet ja viidennet sijat väärinkin).

Kisojen lopuksi pääsivät myös vauvat vähän paimentamaan. Piskin lisäksi paikalla oli muitakin pentuja. Piski oli nyt eka kertaa lampaiden kanssa aukealla pellolla ja poika toimi ihan mukavasti. Kiersi lampaita pitäen ne koossa, sain ohjattua sen menemään kumpaankin suuntaan ja vaihtamaan suuntaa. Pieniä kuljetuksen tapaisia pätkiäkin saatiin onnistumaan. Oikein hyvin meni ja voin olla tosi tyytyväinen Piskiin sillä oltiinhan totaalisen vieraassa paikassa ja vierailla lampailla. Päivä oli oikein hauska ja oli kiva nähdä muitakin ihmisiä ja koiria pitkästä aikaa.

1 Comments:

At 07 tammikuuta, 2008 22:46, Anonymous Anonyymi said...

Onnea "kilpailun" voitosta. Ja voi miten mukava kuulla, että Piski on edelleen lupaava. Lupaavan koiran kanssa on todella kiva puuhastella ja myöhemmin kisatakin :) Toivottavasti migreenisi on tältä vuodelta ohi, sillä voi vain kuvitella kuinka kamalaa on kolme migreeniäpäivää peräkkäin.

terkuin Sari, joka aloitti työt loman jälkeen kevyesti 11 tunnin pedagogisella aherruksella...

 

Lähetä kommentti

<< Home