This is a glowing text

perjantaina, helmikuuta 08, 2008

Hammassärkyä ja flunssaa

Viikko on menny aika tehokkaasti flunssaa parannellen ja hammassärkyä potien. No, maanantaina on taas hammaslääkäri, niin että jospa sais jotain helpostusta asiaan.

Tänään auttelin Tapiota sekottamaan rehusekoitusta lampaille. Tehtiin se kuivurissa ja systeemi oli sellainen, että herne-kaura seokseen lisättiin aina minuutin välein yksi säkki jotain valkuaisrehua, puoli säkkiä melassileikettä ja neljännespussi kivennäistä. Tämä on sitten imetysajan rehua. Eilen puolestaan tehtiin toisenlainen seos, joka on tunnutusajan rehua. Piski oli mukana katsomassa touhua ja se poika ei kyllä ole milläsäkään mistään kolinoista ja hälinöistä. Ritilän päälläkin tallusteli kuin vanha tekijä ja yritti pölliä herkullisia suupaloja melassileikkeestä kun sitä säkistä kaadettiin siihen ritilän alla olevaan kaatosuppiloon.

Huomenna ajelenkin sitten kohti Helsinkiä, sillä menen tuomareiden jatkokoulutuspäiville. Jos vaan ajoissa pääsen sieltä pois, niin sitten hurautan vielä Keravalle katsomaan Tending-porukoiden treenejä ja tietty Matin lapsukaisia. Toivottavasti särkylääkkeet pitää hammassäryn kurissa, jottei päivästä tule turhan rankka.