This is a glowing text

lauantaina, tammikuuta 13, 2007

Hieno talvi!

Kyllä tämä on vaan hieno talvi! Eilen treenattiin taas Elisan ja Karin kanssa täyttä häkää ja mikä on treenatessa, kun ilma oli mitä parhain. Lunta puoli senttiä, aurinko melkein paistoi ja lampaatkin olivat tosi hyviä. Villen kanssa otin pitkiä matkoja kuljetusta poispäin. Tsekkasin lisäksi, että se flankkaa kunnolla ja kiertää vapaasti koko kierroksen, jollei kaksikin, vasempaan ja oikeaan. Hienosti Ville teki hommia :) Lisäksi treenasin laumanjakoa ja nyt Ville tuli vauhdilla tekemääni rakoon. Tästä se lähtee, nyt kun Ville on oivaltanut mistä on kyse.

Ritan kanssa treenasin myös tosi pitkiä ja rauhallisia poispäinajoja. Rita sai säädellä vauhtiaan aivan hitaasta vauhdikkaaseen, aina tarpeen mukaan. Stand-käsky alkaa mennä jo perille tosi hyvin, samoin Time. Eli kaiken kaikkiaan oikein hyvä ja onnistunut treeni.

Elisa otti Lukan kanssa myöskin poispäinajoa. Luka ei ole mikään helppo ohjattava, kun siinä on intensiivisyyttä ja vauhtia vaikka muille jakaa, mutta hyvältä alkoi Lukankin kuljetus näyttää :) Mirk teki hommia tuttuun rauhalliseen ja vakaseen tyyliinsä. Kari harjoitteli vähän laumanjakoa ja alku näytti oikein hyvältä.

Mutta missä viipyy Ritan juoksu ... ei jaksa enää odottaa ... :(