This is a glowing text

maanantaina, tammikuuta 01, 2007

Hyvää Uutta Vuotta 2007

Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2007 teille kaikille! Vuosi täällä Kiikalassa alkoi varsin sateisissa merkeissä. Ulkona on plus asteita, ei lainkaan lunta ja vettä sataa oikein kunnolla. Auringon laskettua on melkoisen synkkää tuolla ulkosalla.

Uutta Vuotta olimme vastaanottamassa Kotikoskien luona. Elisa ja Kari olivat kutsuneet joukon paimennuksen SM-kisojen työntekijöitä nauttimaan hyvästä ruuasta, juomasta ja seurasta sekä tietty saunasta avantouinteineen. Aika meni kuin siivillä, mutta mikäs on mennessä, kun saa olla mukavassa seurassa. Rakettien ampumisen jälkeen lähdimme Tapion kanssa kotiin ja nukkumaan päästiin joskus kahden maissa yöllä.

Lampurina olon hyviä puolia onkin sitten, että tällaisen pitkään venyneen illan jälkeen ei ole aamulla mitään minuuttiaikataulua lampolaan menon kanssa. Nukuimme hyvillä mielin pitkään ja lähdimme sitten hyvin levänneinä ruokkimaan lampaita.

Puoliltapäivin otin muutaman lampaan ulos ja harjoittelin hieman Villen ja Ritan kanssa. Ai, että harjoitukset meni mukavasti. Ajoin Villen kanssa läpi sellaisen normaalirataa pidemmän kolmosen radan ja hienosti Ville piti lampaat linjalla ja totteli vihellys- ja suullisia käskyjä minun seistessä lähetystolpalla. Ritan kanssa treenasin poispäin ajoa ja tempomuutoksia. Lampaat olivat aika vauhdikkaalla tuulella, antaen sopivasti haastetta harjoitukseen. Huomenna harjoituslampaat sitten lähtevät teuraaksi eikä minulla vähään aikaan ole omia treenilampaita käytettävissä. Onneksi Elisa lupaili, että olemme tervetulleita heille. Joten siellä sitä sitten varmaan ollaan ... ihan riesaksi asti ;)