This is a glowing text

keskiviikkona, syyskuuta 12, 2007

Keskustelufoorumi "tökkii"

Harmittavasti tuo minun sivujen keskustelufoorumi on ollut koko päivän epäkunnossa. En tiedä missä vika. Ilmeisesti palveluntarjoajalla on jotain ongelmia. Ei auta kuin odotella, että saavat vian korjattua ja päästään taas vaihtamaan kuulumisia sitä kautta.

Ettan ja Ritan pentujen omistajat ovatkin laittaneet mukavasti kuulumisia pennuistaan. On hienoa kuulla, että reippaita ja vauhdikkaita tyyppejä on nyt vähän siellä sun täällä. Kun en tiedä koska tuo keskustelufoorumi taas toimii, niin tätä kautta muistuttelen, että Ritan pennuilla alkais olla matokuurin aika ja sen jälkeen pitäis mennä ottamaan se toinen rokotus. Itse laitatan koiralle toisen rokotuksen ilman rabiesta ja haen rabieksen sitten vasta viikon päästä. Tämä ihan sen takia, että ei tule niin kauheasti rokotuksia yhteen syssyyn. Mitään tieteellistä todistusaineistoa ei ole, mutta "mutu" tuntuma on osoittanut, että rabies vasta-aineet nousee paremmin, kun se annetaan erillisenä muista rokotuksista.

Villen kanssa olen yrittänyt nyt pentujen lähdön jälkeen vähän treenailla. Enempää ei työpäivän jälkeen ehdi, kun tulee pimeä. Ville on tehnyt tosi hienoja hakuja 500 m päästä, joissa se on ottanut tosi hyvin vastaan mun oikea ja vasen vihellykset. Vitsit, että tuntuu hienolta. Myös poispäinajoa ollaan menty ristiin rastiin pitkin peltoa ja sekin sujuu pääasiassa tosi hyvin. On niin hieno fiilis, kun homma alkaa sujua. Loppuviikosta sitten Ritakin pääsee paimentamaan. Muutaman kerran on otettu pentujen jälkeen ja selvästi pentuloma on vähän saanut Ritan omapäisemmäksi. No, eiköhän se yhteinen sävel pian löydy, kun alan harjoitella likan kanssa vähän useammin ja määrätietoisemmin.