This is a glowing text

maanantaina, kesäkuuta 14, 2010

Iita kävi lonkkakuvissa ja Rita tiineysröntgenissä

Today was exciting day. Rita had her pregnancy x-ray and Iita was at her official hip and elbow x-ray. Rita is waiting only one pup (father to pup is Bobby Dalziels Joe). Rita was AI with frozen semen. Iitas results was excellent. Hips best quality, same with elbows and shoulders. I am so happy.

Tänään olikin jännä päivä. Käytiin Ritan kanssa tiineysröntgenissä varmistamassa mahassa olevien pentujen määrä. Kuten pelkäsinkin, sieltä löytyi vain yksi pentu. Oli kuulema tosi piiitkä ja tulossa takajalat edellä. Koska pentuja tulee vain yksi ei valitettavasti ole pentuja mitä myydä. Olen pahoillani kaikkien teidän pentua odottaneiden vuoksi. Jos ette ole vielä löytäneet sopivaa pentua niin minulla on tiedossa muutama mielenkiintoinen yhdistelmä Ruotsissa.

Iita oli mukana, koska Iitasta otettiin samalla käynnillä viralliset lonkka- ja kyynärpääkuvat sekä lisäksi olkapääkuvat. Kaikki näytti priimalta ja lähtivät Kennelliittoon lausunnolle. Jännätään nyt sitten mitä mieltä Kennelliitossa ollaan. Olipa hauska huomata miten koko lonkka- yms. kuvaukset nykyään hoidetaan. Kuvat otettiin digitaalisiksi, jolloin ne sai mukaansa kotiin (CD-levyllä), rekisteritodistusta ei tarvinnu lähettää Kennelliitoon ja kaiken kukkuraksi Iita pystyttiin rauhoittamaan sellaisella rauhoitteella, jonka varoaika on vain 7 vrk eli voidaan hyvillä mielin mennä 3.7. Poriin näyttelyyn.

Tässä Iitan lonkat

1 Comments:

At 15 kesäkuuta, 2010 01:55, Blogger Eyespy treenit said...

Kylläpä näyttää lonkat hyviltä! Onnea. Ja reisilihaksissakin on paksuutta :-)

 

Lähetä kommentti

<< Home