This is a glowing text

sunnuntaina, huhtikuuta 29, 2007

Paimennuskurssi

Kevään ensimmäinen paimennuskurssi on takana. Innokas paimennusporukka, joka on ennenkin käynyt meillä usein kursseilla tilasi minulta paimennuskurssin. Kurssi pidettiin eilen ja oli tosi mukava päivä. Koirat olivat erittäin hyviä ja samoin ohjaajat osasivat ohjata niitä hienosti. Syksyllä voikin olla monta perusradan suorittajaa tiedossa. Kiitos oikein paljon teille Anki, Mico, Johanna, Elisa, Anja + tyttö, jonka nimeä en millään muista sekä koirat Nisse, Smilla, Gösta, Gem, Luca, Luka, Grim ja Sin (meniköhän kaikki nimet oikein?)

Tässä muutama Johannan ottama hieno kuva. Ensin Johannan GemSitten Ettan sulho LukaSitten Ankin NisseTässä Anjan Sin (5 kk vanha ja näkee eka kerta lampaita)Tässä Micon GöstaLisää kuvia löytyy Johannan valokuva-albumista (siellä on yllä olevien kuvien lisäksi Smilla, Pimu ja Ritakin parissa kuvassa)

2 Comments:

At 29 huhtikuuta, 2007 20:59, Anonymous Anonyymi said...

Mahtavia kuvia ja ah, niin upeita paimenkoiria :) Pidähän joskus paimennuspäivä myös pentusille, niin me Viljon kanssa tullaan viivana paikalle :))

-Anne-

 
At 30 huhtikuuta, 2007 12:08, Blogger Päivi Nietosvaara said...

Kuvat on tosiaan Johannan ottamia, joten niistä kiitos Johannalle. Olen täysin samaa mieltä, että mahtavia kuvia, mutta mahtavia oli koiratkin.

Kesäkuussa on seuraava paimennuskurssi. Päivämäärää en ole vielä päättänyt. Pitää tutkia kalenteria ensin.

Matin pentutreffit paimennuksen merkeissä voidaan pitää myös ihan erikseen vain pennuille joskus kesäkuussa.

Päivi

 

Lähetä kommentti

<< Home