This is a glowing text

maanantaina, maaliskuuta 26, 2007

Rita on kotona taas

Hain Ritan Ruotsista kotiin. Lemmenloma meni Ritalla varsin vauhdikkaasti sillä se vietti osan aikaa Mossen luona, osan aikaa IK-2 kisoja katsellen ja sitten vielä osan aikaa Gunnelin luona. Kaikissa paikoissa se oli kuin kotonaan eikä ollut moksiskaan vieraista paikoista ja ihmisistä. Rita on nyt sitten astutettu kaksi kertaa: keskiviikkona 21.3. (juoksun 8. päivä) ja sunnuntaina 25.3. (juoksun 12. päivä). Toivotaan, että tärppäs ja masu on nyt täynnä pikku Ritoja ja Jockeja.

Jock on kertakaikkisen upea paimenkoira ja lisäksi vielä mukava ihan normaalielämässäkin. Nyt pidetään peukkuja, että kaikki meni hyvin. Vien Ritan ultraan neljän viikon päästä eli viikolla 17. Sen jälkeen tiedetään taas vähän enemmän.

Nyt odotellaan Ettan juoksua ja katsotaan miten homma sujuu. Viime viikko oli varsin kiireinen sillä Matilla ja Villellä kävi myös morsiammia. Toivotaan, että pojat hoiti hommat hyvin ja 9 viikon päästä tulee paljon hienoja bordercollien pentuja tähän maailmaan.

1 Comments:

At 29 maaliskuuta, 2007 19:49, Anonymous Anonyymi said...

Heissan!
Ompas tänä keväänä tulossa paljon hienoja Bordercollien alkuja! Me pidetään peukut pystyssä että kaikki menee hyvin:)!! Nähdään taas joku kerta!
-Johanna&Luca&gem

 

Lähetä kommentti

<< Home