This is a glowing text

sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

Upea paimennuspäivä

Jälleen kerran sää suosi ja pääsimme Elisan ja Karin luokse paimentamaan. Alkuun aurinko paistoi niin kirkkaasti, että silmiin sattui. Ympärilleen pystyi katsomaan vain niin, että piti toisen silmän kiinni ja kurkki toisen silmän raosta ja silti häikäisi ihan kauhiasti. Anki, Anna ja Johanna tulivat myös koiriensa Nissen, Smillan, Raffen, Gemin ja Tinon kanssa, joten meitä oli koolla varsin suuri ja innokas joukko. Johanna napsi aivan uskomattoman hienoja kuvia. Kiitos Johanna, että sain laittaa Ritan ja Villen kuvia tänne mun blogiin.

Tässä sitten ensin pari kuvaa Ritasta:





Ja tässä sitten puolestaan Ville:



Lisää kuvia löytyy Johannan valokuvakansiosta.

Mikä hienointa tässä päivässä, niin oli upeata nähdä kuinka paljon kaikkien koirien paimennustaidot ovat kehittyneet. Tämä hieno talvi ja ahkera harjoittelu näyttää tosiaan tuottavan tulosta. Tuskin maltan odottaa, että tulee kevät ja päästään oikein tosissaan harjoittelemaan sulan maan treenejä.

Meillä on poikimiset hiljakseen alkaneet. Kolme uuhta on tähän mennessä pyöräyttäneet karitsansa, joten paaaaaaljon on vielä actionia tiedossa ennenkin homma on tämän kevään osalta selvä.

Tony Ottesenin sivuilta löytyy hieno video, jossa näkyy Villen isän Tweedin paimennusta sekä Villen velipuolen Sidin paimennusta. Katsokaa ja nauttikaa. Videoon pääset tästä (video on pitkä, joten latautuminen kestää jonkin aikaa. Odota siis hetki malttavaisesti. Hae vaikka kuppi kahvia sillä aikaa :)). Jos et saa filmiä yrityksistä huolimatta toimimaan, käy lataamassa Tonyn sivuilta ohjelma, jonka avulla filmi sitten aukeaa.

3 Comments:

At 05 maaliskuuta, 2007 13:38, Anonymous Anonyymi said...

Oli kyllä hienoa katseltavaa niin kuvat kuin videokin!
Tuommosiako ne paimenkoirat on ostettaessa peruskoulutettuna :)

Pasi

 
At 05 maaliskuuta, 2007 23:17, Anonymous Anonyymi said...

Aikas vaikuttavan näköinen kaveri toi Villen isukki :)

Ja Johannan ottamat kuvat olivat tosi upeita!! Varsinkin Ankin Smilla on niiiiin kaunis <3

-Anne-

 
At 06 maaliskuuta, 2007 09:42, Blogger Päivi Nietosvaara said...

Villen isukki on todella upea koira. Minusta se on sekä komea että uskomattoman taitava paimenkoira. No sehän onkin yksi maailman parhaista.

Smilla on tosiaankin kaunis (mutta niin on Viljokin <3 <3

-Päivi-

 

Lähetä kommentti

<< Home