This is a glowing text

perjantaina, helmikuuta 16, 2007

Rauhallista talviaikaa

Täällä Kiikalassa on vietetty rauhaisaa sydäntalvea. Kiva välillä, kun ei ole koko ajan kiire. Sain ommeltua pienen ryijyn valmiiksi ja kohta alkaa uusi käsityöprojekti. Niitä olis kyllä paljonkin, mutta kaikkia ei voi tehdä yhtäaikaa.

Sen verran uutta on tapahtunut, että vaihdoin auton. Nyt sitten ajellaan Nissan Primeralla, joka on vuosimallia 2005. Oikein näpsäkkä peli ja kulkee hyvin. Auton vaihdon takia olisikin nyt sitten koirahäkki myynnissä. Häkki on huippuhieno. Jos vertailuna käytetään esim. automaailmaan niin haitarin ollessa Ladasta Mersuun on tämä häkki sitä Mersulaatua :D



leveys 92 cm, korkeus 68 cm, syvyys 94 cm (alareunasta), yläosan syvyys on 49,5, mutta auton takalasin viistouden takia yläosa alkaa erikohdasta kuin alaosa (katso kuvaa)

Matin pennut ovat lähteneet uusien emäntiensä ja isäntiensä luokse. Mieluusti kuulisin miten pentusilla on lähtenyt menemään suuressa maailmassa. Troyasta ja Viljosta on tarinaa tullutkin, mutta entä kaikki muut. Sari lähetti Troyasta hienon kuvan, joka on tässä:



Tässä vielä kuva uudesta ryijystä, jonka siis sain valmiiksi äskettäin:

5 Comments:

At 16 helmikuuta, 2007 22:24, Anonymous Anonyymi said...

SIIS AIVAN UPEAN NÄKÖINEN RYIJY!!! Innolla odotan että saan nähdä sen "livenä" Todella kaunis!!! T. Anki
PS: söpöltä tuo pentukin näyttää, värit mun makuun ; )

 
At 17 helmikuuta, 2007 20:05, Anonymous Anonyymi said...

Onpa mahtavan näköinen ryijy - kertakaikkisen upea!!!

PiaP
Ps. Todistettavasti Matin pentu Into oli ainakin eilen hyvin sanoisinko voimissaan - siinä kyläilessään kietoutui pihassamme jouluvaloihin ;-). Näytti oikein söpöltä, joskaan ei ihan joulukuuselta :-)

 
At 17 helmikuuta, 2007 22:01, Blogger Päivi Nietosvaara said...

Kiitos ryijy-kehuista. Voi, että olis ihana nähdä noita Matin pentuja, nyt kun ne ovat lähteneet maailmalle. Kun joku teistä pentusista reissaa täälläpäin Suomea, niin tervetuloa kylään.
Päivi N.

 
At 18 helmikuuta, 2007 23:05, Anonymous Anonyymi said...

Hih. Matti näyttää adoptoineen Toivon, tai sitten on tapahtunut pieni kirjotusvirhe :)

-Anne, Toivo ja Viljo-

 
At 18 helmikuuta, 2007 23:25, Blogger Päivi Nietosvaara said...

Ups, kerrankos sitä nimet menee sekaisin. Okei Matin pentu on siis Viljo ei Toivo, vaikka Toivo kyllä on niin hieno koiruus, että mieluusti Matti sen adoptoisi. :)
Päivi

 

Lähetä kommentti

<< Home