This is a glowing text

sunnuntaina, helmikuuta 04, 2007

Treenikelit jatkuu

Torstaina kävin Paimiossa vetämässä muutaman tunnin luennon koira-alan opiskelijoille. Kerroin paimenkoirien (bordercollien ja kelpien) historiaa, pennun hankintaan ja kasvatukseen liittyviä asioita sekä katselimme videolta nuoren koiran paimennusharjoittelua. Aika meni tosi nopeasti ja mukavasti.

Perjantaina sitten suuntasin auton Kotikoskien luo ja syy tietty paimennusharjoittelu. Rita oli vähän riehakkaalla tuulella, mutta asettui sekin lopulta. Lähestyvä juoksu taitaa vaikuttaa hieman keskittymiseen. Ville puolestaan toimi oikein hienosti. kuljetteli lampaita käskyjen mukaan ja otti hienosti kaikki hidastus, pysähdys, flankki- ja walk on käskyt vastaan. Ensi kesänä sitten aletaan kisata kolmosluokkaa, kun nyt näyttää siltä, että Ville alkaa olla valmis siihen.

Lauantaina kävin katsomassa Matin pentuja. Ne olivat nyt 6 viikkoa vanhoja ja vauhti pentuhuoneessa oli melkoinen. Purivat niin pirusti ja hampaat olivat veitsen teräviä. Mutta on ne vaan niin ihania. Vauhdikkaita menijöitä.

Netistä löytyi hyvä lakisivusto, kun etsiskelin materiaalia asiakirja-hakusanalla. Yritän laittaa sen myös tuohon vieressä olevaan linkkilistaan.

Hyvää alkuviikkoa vaan kaikille!