This is a glowing text

sunnuntaina, lokakuuta 29, 2006

Paimennuskurssia ja perusrataa

Huh, olipas taas tapahtumarikas viikonloppu. Nyt sitten kyllä rauhoittuu. Meinaan alkaa tehdä jotain ihan muuta eli kutomaan kangaspuilla.

Perjantaina osallistuin Ritan kanssa paimennuskurssille, jossa kouluttajana oli Gunnel Boström. Kurssille tuli viime hetken peruutuspaikka, joten lähdin sitten Ritan kanssa mukaan. Varsin antoisa kurssi, jälleen kerran. Lauantaina oli vuorossa Jack-Liz ja Raffe-Ben pentupaimennuskurssi. Oli hienoa nähdä nuoria koiria, jotka syttyivät paimentamiseen tosi hyvin. Melkoisia tulevaisuuden lupauksia tulossa. Pentupäivät järjesti Agneta Hellsten-Eriksson ja harjoitukset he saivat pitää Elisa Kotikosken lampailla. Minulla oli upea tilaisuus olla mukana seuraamassa harjoituksia.

Sunnuntaina osallistuin Ritan kanssa perusrataan Hepojoella. Lampaat olivat varsin mukavia ja kaikki järjestelyt sujuivat hyvin, joten oli mukava viettää päivä kisa- ja perusratamerkeissä. Rita ei ole ihan niitä helpoimpia koiria, kun se on niin voimakastahtoinen ja kovapäinen, mutta hienosti likka selvitti perusradan tehtävät. Rita on alta kaksivuotias (1v 7kk), joten emme kuitenkaan ole sen kanssa päässeet harjoittelemaan kunnolla kuin viime kesän. No, nyt on kuitenkin perusrata suoritettu ja hyvä niin.

Nyt onkin sitten kaikki tämän vuoden tavoitteet saavutettu ja ensi vuonna jatketaan uusin kujein. Suunniltelmissa on vaikka mitä huikeaa, mutta niistä sitten tuonnempana.

Päivi