This is a glowing text

sunnuntaina, lokakuuta 01, 2006

NOM kisoja ja Ruottin paimennuskisoja

Moi taas
Palveluskoirien Pohjoismaiset Mestaruuskisat eli NOMmit on nyt sitten ohi. Oli hienoa olla arvostelemassa Pohjoismaiden parhaiden koirien suorituksia. Järjestelyt toimivat todella hyvin ja tuomariparinani ollut Kjell Blomqvist oli tosi mukava ja ammattitaitoinen tuomari. Pari päivää metsässä hänen kanssa kulki kuin siivillä.

Tänään arvostelimme seitsemän hakukoiran henkilöetsinnän. Saimme nähdä tosi hienoja suorituksia, joista yksi oli suorastaan mykistävä. Norjan joukkueen koira, bcn Somollis Gulli teki täysin virheetöntä työtä. Koiraa ohjattiin erittäin vähäeleisesti ja se työskenteli koko 400 m pitkän hakuradan tekemättä ainuttakaan virhettä ja näissä tämän tason kisoissa sentään katsellaan suorituksia suurennuslasin läpi. Oli suuri kunnia päästä näkemään tällainen suoritus. Ja luonnollisesti koirasta leivottiin tuore hakukokeen Pohjoismaiden Mestari. Koiralla olikin tältä vuodelta jo saaliina Norjan jälki- ja hakumestaruus.

Ruotsalaiset ystäväni ovat myös kisanneet viikonlopun aikana. Tän päivän tulokset ei vielä olleet netissä, mutta eilen lauantaina Gunnel nappasi ÖK luokan voiton nuorella koirallaan CMM's Suck (pisteitä 98!). International luokassa Gunnelin Kvikk oli toinen (pistein 91), Annan Razz oli kolmas ja Victorian King viides. Hyvä, Hyvä.

Lisää tietoja huomenna.

1 Comments:

At 02 lokakuuta, 2006 08:31, Anonymous Anonyymi said...

Moi,
Just meinasinkin kysyä tuota Gullista, sillä onhan se tosi lähisukua Åsalle sekä isän suhteen että emän puolelta. Kiva kuulla, että näytti hyvältä. Ei nämä ihan blondeja ole, vaikka meidän viikonlopun suoritus niin ehkä antoikin olettaa. Hyvä, että joku sukulainen pitää lippua korkella!
t Minna

 

Lähetä kommentti

<< Home