This is a glowing text

maanantaina, syyskuuta 25, 2006

Lisää lammastöitä

Juu, hirveesti ei ole ehtinyt harjoitella, kun on pitänyt tehdä noita oikeita töitä. Lauantaina punnittiin taas karitsat. Matti, Teppo ja Ville pääsivät hommiin. Otin Villen häkkiin painostamaan karitsoita ränniin ja täytyy sanoa, että Ville teki oikein hienosti töitä. Silloin, kun ei tarvinnu painostaa, se makas rauhallisena paikallaan eikä häiriintynyt vaikka karitsat kävivät sitä aina tuon tuosta ihmettelemässä. Kun sitten pyysin Villeä painostamaan karitsoita ränniin oli se heti hommassa täysillä mukana. Ville ei aristele tippaakaan tunkea karitsoiden ja häkin aidan väliin ja jos ei muuten mahdu, niin sitten vaan tungetaan entistä päättäväisemmin.

Poispäinajotreenit pitkältä matkalta sujuu myös Villen kanssa hyvin. Tepon laumanjakotreenit on vielä varsin alkutekijöissä, mutta edistystä on nähtävissä joka harjoituskerta. Rita puolestaan toimi eilen kuin ajatus. Oli hienoa treenata sen kanssa. Matin kanssa en ole juurikaan treenannu, se on vaan tehnyt töitä. Mutta hienosti Mattikin kuljetti uuhilaumaa kaukana minusta ja laumanjako meni niin hienosti että en itsekään voinu uskoa sitä todeksi. Matti tulee täysillä, kun sitä pyydän ja kun lampaat ei väistyny tarpeeksi nopeasti, juoksi Matti suoraan niitä päin. Hullu koira :) mutta niin ihana. Matin kanssa hommat sujuu ja se on aina täysillä mukana tehtiin sitten mitä tahansa.

Tänään tartteis taas töiden jälkeen mennä lajittelemaan siitosuuhet astutusryhmiin, joten ilta menee oikeiden töiden parissa eikä ehdi hienosäätää noita eri koirien eri juttuja, mutta kuten sanotaan: työ ennen huvia.

Päivi