This is a glowing text

perjantaina, huhtikuuta 18, 2008

Kevättä, kevättä ...

Nyt on kyllä niin keväinen ilma ettei paremmasta väliä. Pellot alkaa näyttää sellaisilta, että kohta laitan ensimmäisen lammasporukan ulos ja alan vähitellen treenaamaan koirieni kanssa. Lampaat poikii edelleen, mutta loppusuoralla ollaan. Nelisenkymmentä uuhta enää poikimatta ja niiden joukossa on varmasti myös jokunen tyhjäksi jäänyt. Ensikoiden poikimiset on sujuneet pääosin hyvin, mutta jonkun verran on täytynyt avustaa, kun emot itsekin ovat vielä kovin pieniä. Ajatuksena onkin, että ensi vuonna jätetään alle vuoden vanhat astuttamatta ja astutetaan ne sitten vasta seuraavana syksynä. Katsotaan nyt sitten mikä mieli on syksyllä.

Mosselta kuulin, että hänellä olisi täysin lammastöihin valmis koira myytävänä. Kyseessä bc narttu, 3 vuotias, joka on tehnyt Scotlannissa töitä 1000 uuhen katraassa. Siinä olis heti samantein sellainen peli, että kyllä kesän hommat hoituu. Tottelee englanninkielisiä käskyjä ja vihellyskäskyjä. Helppo "ottaa käyttöön" ihan samantien.

Kunhan tästä vähän saan energiaa takaisin ja akut ladattua, niin napsin noita kuvia karitsoista ja koiruuksista. Nyt on sen verta puhki ettei edes kameraa jaksa kameralaukusta ottaa esille.