This is a glowing text

maanantaina, syyskuuta 29, 2008

Lisää pentuja - toivottavasti --- det kan komma valpar



Min stora Matti har haft en tik (Oakmeadow Nice Case). Nu skall vi hoppas att det blir valpar. Jag tror att där kan komma väldigt bra valpar till tillexempel sök, lydnad och agility.

Meidän iso Matti on päässyt naisiin eli täällä kävi morsian vierailulla. Sen verta pariskunta tykästyi toisiinsa, että nyt uskalletaan odotella jälkikasvua. Astutus meni tosi hienosti ja luontevasti. Matin morsian on siis neitokainen Oakmeadow Nice Case (tuttavallisemmin Helmi). Helmi on tosi hyväluonteinen narttu, ystävällinen ihmisille ja toisille koirille, toimelias ja energinen. Helmin omistaa Tanja Vahtera ja Helmin kuulumisia voikin käydä katsomassa Helmin ja Lunan omilla kotisivuilla.

Uskoisin, että jos pentuja tulee, niin niistä voi saada melkoisen mukavia kavereita kaikkeen harrastamiseen. Mattihan on vielä 9 vuotiaana kuin nuori pojan vesseli. Kaikki mihin sitä keksin kouluttaa on ollut sen mielestä superihanaa. Paras palkka on kehut ja se, että pääsee tekemään lisää. Eipä ole koskaan tarvinnut miettiä, että miten motivoisi Mattia. Yhä edelleen se olisi täysin valmis hakumetsään, tokokisoihin, niin ja töitähän se tekee edelleen täyttä häkää täällä meidän lammastilalla. Helmistä osaa Tanja itse kertoa parhaiten, mutta mitä sitä olen silloin tällöin nähnyt niin varsin mukavaluonteinen narttu kaiken kaikkiaan. Kennelliiton sivuilta löytyy lisää tietoa niin Helmistä kuin Matista. Matista voi tietty käydä lukemassa näiltä mun omilta kotisivuilta lisää. Niin ja jos joku oikeesti kiinnostui, niin toki Mattia voi tulla ihan livenäkin katsomaan. Matti itse on tosi hyvästä pentueesta, katso vaikka itse: Matin sisarukset.