This is a glowing text

keskiviikkona, kesäkuuta 24, 2009

Vihdoinkin kesä tuli - äntligen sommar

Äntligen har sommarn kommit. Det är varmt, solen skiner och naturen ser härligt ut. Vi hade kul med hundarna och Tapio har jobbat, som ni ser.

Nyt se kesä sitten vihdoin viimein tuli. Ihanaa, kun on lämmintä, aurinkoa ja luonto vehreimmillään. Kun tuo vasen käsikin päätti sanoa sopimuksen irti ja sen takia nyt sairaslomaa viettelen, niin voiko enää parempaa sairaslomailmaa ollakaan. Tapiolla on ollut varsin työntäyteinen alkuviikko. Oli luomutarkastusta, uuden lampolan rakentaminen alkoi ja kaiken tän päälle vielä rehunteko. Uusi paalainkäärijä pistää aivonystyrät töihin, mutta hienoja paaleja se laite kyllä tekee.

Minä puolestaan pakkasin tänään kaikki kuusi koiraa autoon ja suuntasin auton nokan kohti Iso-Valkee järveä. Tanjalle iso kiitos, kun houkutteli minut mukaan. Niinpä meillä oli yhdeksän bordercollieta nauttimassa vesileikeistä. Tanja ulkoilutti kameraa ja keitti meille vielä hyvät kahvit.

Eilen tuli hienoja uutisia. Piskin veli Power Zack kävi luustokuvissa (kuvattiin lonkat, kyynärpäät ja olkapäät sekä kopeloitiin polvet). Kaikki oli priimakunnossa ja nyt jännätään mitä sanoo Kennelliitto.

Tässä tämän päivän kuvasatoa. Ensin pari mun ottamaa kuvaa rehunteosta, lampolanrakentamisesta ja lampaista. Vesileikkiosuuden kuvat on kuvannut Tanja Vahtera ja lisää Tanjan hienoja kuvia voi käydä katsomassa tästä linkistä: vesileikkejä.

Pässi


Lampaita


Rehuntekoa




Lampola tulee tähän



Iita oppi uimaan (kuvat Tanja V)







Matti pitää hauskaa (kuva Tanja V)

4 Comments:

At 25 kesäkuuta, 2009 09:55, Anonymous Joski said...

Iita voisi opettaa meidän Taunonkin uimaan; se vaan lutraa ja loiskii kastellen kaikki ympärillään olevat ja juo sata litraa vettä, mutta ei ui. :-P

 
At 25 kesäkuuta, 2009 10:50, Blogger Kati said...

Ja Pinton voisi opettaa uimaan. Teillä on ollut hirmu hauskaa järvellä :)

 
At 26 kesäkuuta, 2009 07:33, Anonymous Anonyymi said...

Voi miten ihania kuvia :o) Oikein näkyy miten koirat nauttii, niin kuin olisivat pääseet Puuhamaahan :o))

 
At 29 kesäkuuta, 2009 12:53, Anonymous Joski said...

Peruutetaan Iita se uimakoulu, Tauno oppi kuin oppikin uimaan (putkiaivo prkl), mutta Tauno kyllä erittäin mielellään lähtee silti ihanien naisten kanssa rannalle. :D

 

Lähetä kommentti

<< Home