This is a glowing text

sunnuntaina, toukokuuta 17, 2009

Käytiin näyttelyssä - vi har varit i utställning

Jag har varit i utställning med Rita och Piski. Båda fick EH (väldigt bra) och det var mycket mera än vi önskade. Sen har Teppos valp Leija tävlad lydnad och fåt 1-pris i öppen klas och Villes valp Milli har fåt 1-pris i lägre klass lydnadt. Grattis Heljä.

Käväisin Ritan ja Piskin kanssa Salossa näyttelyssä. Tuomarina siellä oli Reijo Tuovinen. En itse osaa koiria esittää, joten suuri kiitos Minna Uramolle, joka ystävällisesti ja osaavasti esitti nämä minun maalaiskoirani, jotka eivät tällaiseen markkinahumuun ole niin tottuneita. Näytelmät meni kaikin puolin yli odotusten Rita sai käyttöluokasta EH:n ja luokkavoiton, Piski puolestaan nuortenluokasta EH:n ja sijoituksen kolmanneksi. Nyt on sitten tarvittavat näyttelytulokset hankittu vaikka mitä erilaisia juttuja varten.

Oli tosi kiva, että tähän meidän "omituisten otusten" kerhoon tuli muitakin, jotka ei ehkä niitä tyypillisimpiä näyttelyssäkävijöitä olekaan. Onnittelut Loitsulle ja Oonalle H:sta, Johannalle ja Nättalle EH:sta ja Eveliinalle ja Turbolle T:stä. Tanjalle ja Lunalle myös onnittelut H:sta ja Ritvalle ja Anetelle EH:sta. Hauskaa oli ja ilma mitä parhain.

Eilen puolestaan Tepon pentu Punasukan Leija sai hienosti tokon avoimesta luokasta 1-tuloksen ja Villen pentu Punasukan Milli puolestaan nappas tokon alokasluokasta 1-tuloksen. Oikein tosi paljon onnea Heljälle, joka lähti peruutuspaikalle kisaan ja napsi saman tien kaksi ykköstulosta.

Tässä vielä kuva Ritasta ja Piskistä Minnan kanssa sekä seisomiskuvat hienoista näyttelytähdistä. :)



Jottei kukaan luule, että Piski ja Rita olis esitetty näyttelyssä näin, niin korostan, että näissä kuvissa esittäjänä olen minä ja kuten sanottua en osaa koiria esittää.


1 Comments:

At 19 toukokuuta, 2009 12:24, Blogger Monika said...

Grattis!! Men det visste vi ju utan utställning att du har fina hundar ;). Är allt bra med Iita???? Kram Monika

 

Lähetä kommentti

<< Home