This is a glowing text

sunnuntaina, toukokuuta 24, 2009

Hyviä ja huonoja uutisia - Goda och dåliga nyheter

Goda nyheter: Ville, Piski och Rita har tävlat i vallningsprov. Ville blev 11. i IK2 och Rita 1. i VP och Piski 2. i VP. Fina pojkar och flicka. Dåliga nyheter: Mattis valp Troya är borta (bara 2,5 år gammal) På återseende Troya.

Hyvät uutiset ensin. Eli kisasin tänään paimennuskisoissa Ritan, Piskin ja Villen kanssa. Ville osallistui ekaa kertaa ylimpään luokkaan täällä Suomessa (on kerran aiemmin startannut ylimmässä luokassa Ruotsissa). Olen Villeen oikein tyytyväinen, vaikka paljon on vielä tekemistä, jotta suoritus olisi sellainen kuin haluan. Päästiin kuitenkin rata läpi singleen asti, jossa sitten loppui aika. Pisteitä raavittiin kasaan 59 (max 110) ja sijoituttiin 11 (osallistujia 16). Rita ja Piski starttas sitten ykkösluokassa. Rita on kerran kisannut Ruotsissa ja Piskille tämä oli eka startti ikinä. Hienosti äiti ja poika toimivat. Saivat kummatkin samat loppupisteet eli 73 (max 100) ja sijoitus oli: Rita ensimmäinen ja Piski toinen. Rita pysyi nahoissaan ja Piski oli oikein hyvin kuulolla ja otti hyvin etenkin pysähdyskäskyt. Kotikosken lampaat olivat oikein hyviä. Eivät antaneet koirien virheitä anteeksi vaan pienikin virhe näkyi heti. Tykkäsin kovasti.

Elisalle ja Karille iso kiitos tosi hyvin järjestetyistä kisoista. Kaikki toimi tosi hienosti, vaikka sen Ritan suorituksen aikana tulleen raekuuron olis kyllä voinut jättää väliin. ;)

Tästä linkistä löytyy Tanja Vahteran ottamia kuvia Someron kisoista (24.5.2009). Someron kisakuvat ja vähän muitakin kuvia.

Sitten ne huonot uutiset. Matin pentu Troya on poissa. Valitettavasti Troyan epilepsiakohtaukset alkoivat yleistyä ja pahentua, joten Sari joutui raskaan päätöksen eteen ja lähetti rakkaan ystävänsä viimeiselle matkalle. Troya oli todella hieno ja upea koira, jonka poismenoa ei todellakaan olisi toivonut. Voimia Sarille suuren surun keskellä ja toivottavasti pahemman surun väistyttyä tulevat tilalle hienot muistot yhteisestä ajastanne.

3 Comments:

At 25 toukokuuta, 2009 21:31, Anonymous Nina Laine said...

Hienoa, onneksi olkoon paimennuskisa menestyksestä !
Toivoopi Nina ja Piskin morsmaikku Koodi

 
At 26 toukokuuta, 2009 22:36, Blogger Monika said...

Grattis till fina resultat! Det har gått bra för mig oxå i debuttävlingen ik1 med Rolle och Joey.Nu ska jag träna riktigt ordentligt så får vi se var vi slutar :) Kram Monika

 
At 28 toukokuuta, 2009 16:58, Anonymous Jani Heinilä said...

Onneks olkoon kisasta.
Mukavia kuvia katsella ja kerrankin kuvia paljon.
Tarttis tulla katseleen paimennuskisoja jossain välissä, olis vaihteeksi jotain uutta tähän koiramaailmaan kun kaikkea muuta onkin jo nähty. Niin ja onhan se koiratanssikin kokeilematta :)

Jani

 

Lähetä kommentti

<< Home