This is a glowing text

maanantaina, maaliskuuta 22, 2010

Flunssaa, flunssaa ja flunssaa

Hi everybody. In here has nothing special happened. Tapio and I have been in flu. And not any ordinary flu, worse, we both needed antibiotics. Tapio is already better but I do not feel so good yet. // Luckily our ewes have not yet started to deliver, but in any days it will happen. // Still waiting Ritas heat to become.

Maaliskuu ollaan Tapion kanssa kärvistelty flunssan kourissa. Tauti sen kuin pitkittyi ja lopulta oli pakko mennä lääkärin vastaanotolle. Sieltä tulikin sitten sellainen antibioottikuuri, että tappaa kuulema kaikki oravaa pienemmät. Pari päivää on nyt sitten syöty tabuja. Olo vähän parempi, mutta yhä edelleen aika tukkonen ja kurkkukin vielä jonninverran kipeä. Ehkä se tästä kuitenkin on jo menossa parempaan suuntaan.

Onni onnettomuudessa on se, että lampaat eivät ihan vielä ole aloittaneet poikimista (tosin voi alkaa hetkenä minä hyvänsä). Lampolassa siis rauhallista, mitä nyt muutamaan otteeseen jonkun karsinan tädit on mystisesti saaneet karsinan oven auki ja käyttäneet sitten tilaisuutta hyväkseen ja menneet mellastamaan ruokintapöydille. Helppo ne on saada takas karsinaan koiran avulla, suurin työ on sitten ruokintapöytien siivous. "Joku" meillä asuva, joka ei sitä myönnä, on vahingossa laittanut karsinan ovet kiinni vähän huolimattomasti. ;)

Ritan juoksua edelleen odotellaan. Joka päivä kurkkaan toiveikkaasti hännän alle ja varmistan vielä paperilla tilanteen, mutta vielä ei ole tapahtunut mitään. Eli odottelu jatkuu, jatkuu, jatkuu ... ja kärsivällisyyshän on kaikkien odottelijoiden suurin hyve. :D