This is a glowing text

sunnuntaina, huhtikuuta 04, 2010

Piskillä lemmenloma - Piski träffade en trevlig tik

Piski har haft tikbesök. Tiken heter Joy och vid länken hittar du mera om tiken. Besöket gick fint och hoppas det blir valpar. Om du är intresserad av Piski-Joy valpar får du uppfödarens epost av mig.

Piskilläpäs on ollu varsin mukava pääsiäisloma. Torstaina tuotiin pihaan ihana neitokainen, joka ensi jännityksen kaikottua rakastui silmittömästi Piskiin. Tunne oli molemminpuolista ja kevätlintujen pitäessä konserttiaan he saivat toisensa. Vierailevaa tyttöä kutsutaan nimellä Joy (kitjoitinkohan tän oikein?) ja hänen tarkemmat strategiset tietonsa löytyy Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä eli saanko esitellä Joy.
Jos pentu Joy-Piski yhdistelmästä kiinnostaa saa minun kautta kasvattajan yhteystiedot.

Muutoin aika menee poikimisia valvoessa. Ritasta otetaan ensimmäinen progetesti tiistaina ja tulos tulee keskiviikkona. Silloin on juoksun kuudes päivä, joten tuskin proge vielä on sen kummemmiin silloin koholla. Aiemmin Rita on astutettu noin 13 päivän tienoilla, nyt voi mennä myöhemmäksikin, kun kuitenkin on kyseessä keinosiemennys. Mutta kaikkea voi sattua ja tapahtua, joten kohtahan se nähdään mille päivälle keinosiemennys osuu.