This is a glowing text

lauantaina, joulukuuta 16, 2006

Joulu lähestyy

Niinhän se näyttää olevan, että Joulu lähestyy hurjaa vauhtia. Tänään keräsin tuolta puron varresta nipun pajunkissoja. Kyllä, ne on ihan oikeesti auenneet. Pajunkissat näyttää ihan hauskoilta, piirongin päällä, joulutähden vieressä.

Otin Matista ja Teposta "joulukuvan". Näin jouluiselta meillä näyttää 16.12.2006:Meille on rakennettu lampaille lisätilaa ja uusin lampolarakennus alkaa olla aika valmis. Ovet puuttuu ja karsinat sisältä. Tässä kuva:Flunssa meinaa iskeä, mutta jos se pysyy jotenkin kurissa niin otan taas muutaman lampaan ulos ja treenailen koirien kanssa, jouluvalmistelujen lomassa. Onneksi on lomaa ja näin ollen ei mikään joulustressi pääse iskemään.

Ritan juoksu ei ole vielä alkanut, mutta kovasti tuoksuu jo hyvältä poikien nenukkeihin. Joten eiköhän sitä tammikuussa päästä astuttelemaan. Jonkun verran on pentukyselyitä jo tullut ja jos pentu vahvaluonteisista vanhemmista kiinnostaa, kannattaa ottaa yhteyttä.

1 Comments:

At 16 joulukuuta, 2006 20:49, Anonymous Anonyymi said...

Joo-o. Jouluiselta näyttää! Täällä pohjoisessa on sentään 1 cm lunta läikkinä maassa. Just kaivoin omin käsin tänään ojaa hallin ympärille. Oli helppoa kun maa on niin vetinen ja pehmeä - joulukuussa.....

t mj

 

Lähetä kommentti

<< Home