This is a glowing text

perjantaina, lokakuuta 19, 2007

Treeniä ja kerintää

Tänään oli hieno aurinkoinen päivä. Kun sain työt tehtyä suuntasin koirien kanssa ulos vähän treenaamaan. Rita sai hakea 600 m päässä, näkymättömissä olevia, lampaita. Oli aika hauska treeni ja Rita toi lampaat tosi hienosti mulle. Mun ei tarvinnu ohjata sitä lainkaan. Piti itse lampaat linjalla ja samalla piti sopivaa etäisyyttä niihin. Loisto tyttö!

Villen kanssa treenattiin poispäinajoa eri suuntiin niin, että seisoin itse paikoillani. Meni oikein mukavasti. Lopuksi otettiin vielä laumanjakoa ja piiiiiiiiiitkiä poispäinajo kuljetuksia. Elisa kävi myös Pimun kanssa treenaamassa. Pimu on valtavan mukava koira. Sillä on tosi hieno tyyli paimentaa ja se lukee lampaita hyvin. Huomenna jatketaa harjoituksia.

Illalla sitten ajattelin hieman verytellä selkääni eli aloitin tämän syksyn kerinnät. Minulla on ollut pitkään selkä tosi kipeä ja koska liikunta on hyvää lääkettä, päätin tehdä sen hyötyliikunnan merkeissä. Nyt alkuveryttelyksi keritsin viisi lammasta (enää 235 jäljellä ;)). Huomenna sitten homma jatkuu. Onpa taas kiva keritä. Minusta se on niin hauskaa hommaa.