This is a glowing text

maanantaina, marraskuuta 26, 2007

Onpa synkkää

Kyllä täällä maalla on pimeetä, kun ei ole lunta. Ulkona on niin mustaa ettei näe nenäänsä pidemmälle. Lauantaina oli lunta ja kuutamo ja pääsi nauttimaan harvinaisesta herkusta eli pystyi kävelemään ulkona ilman otsalamppua.

Viime perjantaina käytiin Tapion kanssa Suomen Lammasyhdistyksen vuosikokouksessa. Oli hauska nähdä tuttuja naamoja ja olla muutenkin vähän reissussa. Tapio sai kokouksessa kunniakirjan lampaiden jalostustyöstään. Sijoittui yli sadan, yli kaksivuotiaan, tuotosuuhen sarjassa toiseksi. Tämä olikin jo viides kunniakirja tältä saralta.Sunnuntaina minut oli kutsuttu opettamaan hakua ja siellä metsässä sitä sitten vietettiin nelisen tuntia vesisateessa. No, sade ei haittaa, kun on hauskaa. Koirat olivat oikein mukavan oloisia ja ihmiset innokkaita haun harrastajia. Yritin antaa vinkkejä parhaani mukaan, jotta suoritukset paranisivat entisestään. Koiria oli enempi kuin aikaa, joten otetaan lähitulevaisuudessa toinen hakutreeni niille, jotka eivät nyt mahtuneet koirineen mukaan.

Ostin koiruuksille uudet pannat ja hihnat. Tai no, piheys iski, enkä raaskinut ostaa kuin kaksi pantaa ja hihnaa. Pakko oli kuitenkin ottaa noita, kun olivat niin hienoja. Sekä pannassa, että hihnassa on paimentava bordercollie. Valitettavasti ainoa väri oli punainen, joka ei ehkä ole niin kauheasti poikien väri, mutta kyllä nuo pojatkin punaisessa hyvältä näyttää silti.Lopuksi vielä kuva Ritasta. Harjoittelin kameran käyttöä ja tällasen sain nyt otettua. Harjoittelu jatkuu.

5 Comments:

At 27 marraskuuta, 2007 07:45, Anonymous Anonyymi said...

Hienon näköinen panta, mistäs hommasit ne? Kuinka kuvaaminen on lähtenyt käyntiin uudella kameralla?
-Johanna

 
At 27 marraskuuta, 2007 10:02, Blogger Päivi Nietosvaara said...

Panta on hommattu jenkeistä. Jos alat(te) hommaamaan pantoja sieltä, muistakaa, että ne joutuu tulliin ja niistä pitää maksaa tullimaksua sen pannan hinnan ja postikulujen päälle.

En ole kauheasti vielä ehtinyt kuvata, kun ulkona on jatkuvasti niin synkkää. Sisällä olen näpsinyt lähikuvia salaman kanssa ja kokeillut vähän eri vaihtoehtoja automaattitoiminnoista noihin itse säädettäviin aukko ja valotushommiin. Täyttä hebreaa tuntuu kuitenkin vielä koko homma olevan.

Päivi

 
At 29 marraskuuta, 2007 22:36, Anonymous Anonyymi said...

Oi vitsit kuinka makee panta! Hipardi (ja emäntä) tulee ihan vihreiksi kateudesta (plääh... Hipin "bling-bling" panta on ihan out :( )

Kyl ne kuvaus hommat siitä: pari iltaa kamera toisessa ja käyttöohje toisessa niin siitä se lähtee :)

 
At 30 marraskuuta, 2007 11:12, Anonymous Anonyymi said...

http://www.bigdogboutique.com/productcart/pc/viewPrd.asp?idproduct=9827
Oishan tuolla vihreitäkin? :)
Komiat on - kyllä niillä nyt kelpaa päästellä! :)
Nina

 
At 30 marraskuuta, 2007 13:24, Blogger Päivi Nietosvaara said...

Kävin netissä lisää surffailemassa ja tosiaan, pantoja on näköjään vihreitäkin. No, me ei masennuta, nuo punaiset on tosi hienoja kans. Huomasin muuten, että englannista saa myös tilattua niitä, mutta tulevat jopa kalliimmiksi kuin pannat suoraan jenkeistä tullimaksuineen.
Päivi N.

 

Lähetä kommentti

<< Home