This is a glowing text

perjantaina, maaliskuuta 14, 2008

Päivitys toimii taas

Kotisivujen päivitysongelma ratkesi. Hyvä homma, on niin tylsää, kun tietotekniikka ei pelaa. Päivitin vähän jälkeläiset sivua ja käsityöt sivua. No, juuri kun tästä selvittiin lähti koko internetyhteys. Sitä sitten ihmettelemään Salon Seudun Puhelimen kanssa ja aikamme pähkäiltyä, saatiin tämäkin homma korjattua.

Tilasin 12 kpl koiratarhaelementtejä, joten nyt pistetään tarhat uusiksi. Tosin nuo nykyiset tarhat on kyllä ihan ok, mutta silti. Elementtien pitäis saapua ensi viikolla, mutta milloin ne sitten saadaan pystyyn on toinen juttu.

Selkävaivat on vähän hellittäny ja olen päässyt koirien kanssa kävelemään lenkkejä. Rita oli tänään oikein tosi hyvä tyttö. Parin metrin päästä sen edestä lähti jänis ja kun vain huusin, että "Rita, Ei", niin Rita kääntyi vauhdissa ympäri ja tuli mun luo miljoonaa. Tämä piti palkata ja oikeaoppisesti palkan pitää olla vaihtoehto sille mitä halus tehdä, eli saalistamista. Niinpä sitten sydän verta vuotaen leikin saalistusleikkejä mun parhaimpien nahkahanskojeni kanssa. Mutta tuntu tosi hienolta, kun Rita, joka on aina ollut huippuomapäinen totteli niin hienosti. Pojista kukaan ei yrittäny lähteä jäniksen perään, tosin Piski ei kyllä tainnu sitä edes huomata.

Vielä saadaan odotella ennenkuin alkaa lampaat poikia. Mahat niillä on kyllä jo tosi pyöreitä ja muutenkin köntystävät ähkien eteenpäin. Odottavan äidin olo kun ei ole mikään kauhean mukava. Kaikki on valmiina ja ostimme juuri kymmenen sellaista seinään kiinnitettävää tuttia, joista lähtee letku maitosankoon (takaiskuventtiili pitää maidon letkussa). Eli siis tuttikaritsoitakin otetaan tänä vuonna. Niistä tulee mun projekti. Siinä sitä onkin sitten hommaa kerrakseen. Toivottavasti oppivat nopeasti juomaan tutista, niin mun homma on sitten helpompaa. Maito juotetaan hapatettuna ja kylmänä. Hapatettuna siksi, että hapan maito pitää vatsan kunnossa ja kylmänä siksi, etteivät ahmi liikaa ja puhallu. Viime vuonna homma toimi hyvin ja karitsat kasvoivat hienosti.

2 Comments:

At 22 maaliskuuta, 2008 23:48, Anonymous Anonyymi said...

Mistä niitä tuttilaitteita ostitte, onko kuvaa tai linkkiä? Kiinnostaisi lisätiedot. :)
Nina K-K

 
At 23 maaliskuuta, 2008 09:14, Blogger Päivi Nietosvaara said...

Moi

Tässä osoite, mistä me noita hankittiin: www.lgprodukter.se

Sieltä kohta Fårtillbehör >> lammbar. Tuote on nimeltään: Napp med sugslang

 

Lähetä kommentti

<< Home