This is a glowing text

maanantaina, maaliskuuta 24, 2008

Upea päivä

Tänään oli tosi upea päivä. Aurinko paistoi ja lämmitti ihanasti. Napsin muutaman kuvan koiruuksista ja paljon kuvia ihan tästä meidän ympäristöstä.

Etta oli meillä kylässä kolme päivää ja viihtyi mainiosti. Paimentamaan ei päästy, kun lampaat on viimeisillään, mutta muuten nauttiin keväisestä ilmasta. Etta lähti eilen kotiin, harmi sinänsä, sillä tänään kävi Ettan pentu, Tex, vierailulla. Texistä on kasvanut jo iso poika ja oikein reipas ja utelias oli kaikin puolin. Lampolassa oli kuin kotonaan vaikkei ole lampaita paljoa nähnytkään. Kiersimme hihnassa muutaman kierroksen ympäri karsinaa ja kovasti olis poika halunnut paimentaa. Kunhan kevät etenee ja saan sopivan paimennusporukan käyttöön, niin sitten koitetaan ihan kunnolla mitä poika paimennuksesta tuumaa. Texin isukki, Luka, sentään tuli moikkaamaan poikaansa ja hyvin tulivat isä ja poika toimeen keskenään.

Tässä muutama kuva. Ensin TexTässä vasemmalla Piski ja oikealla Piskin äiti RitaVasemmalla Piski oikeall Texin emä EttaTässäpä sitten PiskiJa jälleen Piski

3 Comments:

At 24 maaliskuuta, 2008 21:48, Blogger Tanja said...

Hienoja kuvia taas!
Luna on ilmeisesti aikalailla isänsä näköinen, kun yhdennäköisyyttä on niin kovasti Tex:in kanssa :)

 
At 25 maaliskuuta, 2008 07:56, Anonymous Anonyymi said...

Hienoja kuvia Päivi olet saanut otettua! Nyt onkin pääsiäisenä ollut kivat kelit kameran kanssa:)
-Johanna

 
At 05 huhtikuuta, 2008 19:27, Blogger Mia said...

Hyviä kuvia olit laittanut koirista katseltavaksi. Kuten Tanjakin totesi, niin yhdennäköisyys Lunan ja Texin välillä on tosi iso! Jopa ei-bortsullinen huomaa sen. ;)

 

Lähetä kommentti

<< Home