This is a glowing text

keskiviikkona, joulukuuta 17, 2008

Terveisiä Ruotsista - Hälsningar från Sverige

Igår hämtade Tapio och jag en liten bordercollietik CMM's Jade till vårt granne Hannu. Jade är väldig trevlig. Gillar människor, har full fart hela tiden och är mycket nyfik. Jade skall bo hos Tanja (som har tagit foton också). När hon blir lite större får hon komma hit och träna vallning. Blir spännande att se vad det blir av Jade.

Käytiin Tapion kanssa pikaisella käännöksellä Ruotsissa. Naapurimme Hannu oli tilannu Mosselta koiranpennun ja kun ei itse päässyt matkaan, tarjouduttiin Tapion kanssa apuun, kun päästiin samalla pitämään pikkuinen miniloma näin pimeän ja synkän syksyn päätteeksi (mahtaakohan tästä talvea tullakaan...). Niinpä sitten käytiin päiväseltään Breviksnäs Grytissä ja tuotiin tullessa pikkuinen, lyhytkarvainen riiviö nimeltään CMM's Jade.Jade meni sijoitukseen Tanjan luokse (Tanjan ottama kuvakin tuo yllä oleva). Likalla on ollu melkoinen vauhti päällä heti alusta alkaen. Matkustus meni hyvin. Ei tullu lainkaan paha olo. Laivalla piti hauskaa ja oppi vissiin vähän pahoja tapojakin, kun aamulla ilmestyi sängyn alta tupakka suussa. Oli jääny edellisiltä asukkailta eikä ilmeisesti siivoojatkaan olleet löytäneet. Onneksi ei sentään syönyt sitä, eikä löytänyt tulta ja alkanut käryttämään. On sentään aika pieni vielä ;) Täällä meillä sama vauhti jatkui ja ihmiset on tietty maailman ihanimpia. Varsin hieno pentu. Kunhan kasvaa saapi tulla tänne paimennusta treenaamaan Tanjan kanssa.

1 Comments:

At 18 joulukuuta, 2008 08:28, Anonymous Anonyymi said...

Ei voi olla totta :-o Eilen katsoin noita pentukuvia Mossen sivuilta. Laitoin Milalle viestin että tuollasen halun, Jaden tai Creamiin, ovat siis niiin mielettömän näköisiä ;o)

 

Lähetä kommentti

<< Home