This is a glowing text

sunnuntaina, huhtikuuta 08, 2012

Pikku Luumut ja pikku Iita yhdistetty

Tänään aamulla pärähti herätyskello soimaan viideltä ja ei todellakaan ollut vaikeaa nousta ylös. Edessä oli lähtö Kihniöön Iitan ja "tankin" kanssa. Eli olimme sopineet eläinlääkärin kanssa, että klo 10 tapahtuisi Iitan keinosiemennys. Niinpä sitten pakkasin autoon tankin, jossa Luumun pikku siittiöt odottelivat kohmeisina pääsyä vähän hauskempaan paikkaan, ja tankin viereen sitten tehtiin oma paikka Iitalle. Siinä pariskunta sitten somasti matkasi auton takakontissa.

Saavuimme Kihniöön ajallaan ja ei muuta kuin samantien hoitamaan homma. Kaikki meni niin hienosti kuin vain voi ja puolen tunnin päästä olin jo matkalla kotiin. Iita oli kuulema tosi helppo siemennettävä. Muistuttaa niin paljon kettuja, joille koko tuo siemennystekniikka on kehitetty, joten homma oli helppo tehdä. Ja helpolta se näyttikin näin osaamattoman silmiin. Vaikka toisaalta, ainahan ammattimiehen työ näyttää helpolta, kun hän sen homman osaa, mutta viimeistään, kun yrittäisi itse samaa huomaisi, että ei se niin helppoa olekaan. :)

Nyt sitten kaikki peukut ja varpaatkin pystyyn, että pikku Luumut löytävät odottelevat pikku Iitat ja saadaan kunnon pentue kesällä tähän maailmaan. Muutaman viikon päästä mennään ultraan ja siellä sitten totuus paljastuu. Jännät viikot siis edessä. Varmasti tulee tarkkailtua, josko jotain tiineyttä merkitseviä juttuja ilmaantuisi, kuten nisien punoitusta, luonteen muuttumista, vatsan pyöristymistä jne. Mutta nyt ei auta muuta kuin odottaa ja sehän on tunnetusti niin helppoa :)

Kameraa en tässä jännityksessä muistanut ottaa mukaan, joten kuvat jäi nyt saamatta.

1 Comments:

At 12 huhtikuuta, 2012 01:15, Blogger Nova said...

Toivon ihan hurjasti menestystä tälle projektille! Kaikkea hyvää Iitalle.

 

Lähetä kommentti

<< Home