This is a glowing text

torstaina, toukokuuta 03, 2012

Iita on tiine!

Jihuu, hyviä uutisia. Iita on tiine!

Tänään koitti jännityksellä odotettu päivä eli Iitan tiineysultra. Olin hyvissä ajoin Someron eläinlääkäriaseman pihalla ja niin oli eläinlääkärikin, joten päästiin heti tarkistamaan mikä on tilanne. Itse olen ollut koko ajan sitä mieltä, että tiine on vaikka välillä pieniä epäilyksen siemeniä mieleen hiipikin.

Ultra sen sitten paljasti, että mahassa heilutteli innokkaana pikku tassujaan useampi pikku Luumu. Ei alettu niitä sen tarkemmin laskemaan, mutta karkea arvio on, että ainakin kuusi, voi olla enemmänkin. Aika huikea fiilis, kun alkoi miettiä, että Luumu on kuollut jo useita vuosia sitten ja nyt Luumu on ikäänkuin herännyt uudelleen henkiin. Toki puolet jokaisen pennun geeneistä on Iitalta ja hyvä niin, sillä Iita on loistava narttu. Silti Luumun kunniaksi nämä pennut saavat työnimekseen "Luumut".

En ole vielä tähän mennessä mitään pentuvarauslistaa pitänyt, mutta nyt alkaisi olla aika ilmoitella, jos vielä kiinnostaa saada pentu tästä yhdistelmästä. Eli ei muuta kuin ottamaan yhteyttä minuun niin pistän odotuslistaan nimet ylös.

Voi, että! Toivottavasti kaikki sujuu hyvin nyt mahankasvatusaikana ja sitten aikanaan synnytyksessä ja sitten tietty vielä ajassa ennen vierotusta. Jännää, mutta samalla niin ihanaa! <3 <3

1 Comments:

At 08 toukokuuta, 2012 09:18, Blogger Jessica said...

Voi vitsi, olen niin iloinen, että tämä pentue on nyt toteutumassa! Toivottavasti menee kaikki loppuun saakka yhtä hienosti.

 

Lähetä kommentti

<< Home