This is a glowing text

maanantaina, toukokuuta 07, 2012

Voihan juoru ja huhu

Ei voi kuin pyöritellä päätä ja ihmetellä. Viime päivinä olen saanut kuulla, että en myy pentuja kuin tietynlaisiin koteihin tai että uroksiamme ei anneta siitokseen kuin sellaisille ja sellaisille nartuille. Älkää ihmiset uskoko kaikkea mitä puskaradiot kuiskii, sillä ne kuiskaukset on yleensä ihan muuta kuin mitä on todellisuus. Ehdotan, että kysytte reilusti suoraan minulta. Ei kysyvä tieltä eksy ja kysymällä moni asia selviää.

Iita voi paksusti. Nyt on alkanut ilmetä vähän ruokahaluttomuutta, joka on tavallista kun narttu on ollut neljä viikkoa tiineenä. Vatsa tosiaan pyöristyy nyt vauhdilla ja alammekin pikku hiljaa keventämään liikunnallisia harrastuksia. Eilen vielä käytiin paimentamassa, kun Iita niin kovin kaipaa tekemistä. Hyvin se vielä jaksoikin ja selvästi oli onnensa kukkuloilla, kun sai kuljettaa lampaita pitkin peltoa.

Saimme Tapiolta käyttöön vähäksi aikaa tosi ison pellon (jotain 25 ha). Nyt on tilaa treenata toooosi pitkiä hakuja ja erityisesti toooosi pitkiä kuljetuksia. Kun Iita nyt jää pikkuhiljaa äitiyslomalle keskitän tarmoni Piskin ja Ritan treenaamiseen. Piski tosin on nyt tosi paljon Tapion kanssa hommissa ja työ menee aina treenien edelle. Mutta Ritalla ei ole muuta kuin aikaa. ;)

*lisäys*
Oli ihan pakko tulla vielä päivittämään, sillä unohtui mainita yksi tosi tärkeä juttu: Hurjasti onnea Carolalle ja Visslalle (Mustan Magian Salmiakki) voitosta paimennuskisojen I-luokassa eilen Somerolla. Hallittua ja tasapainoista menoa koko rata läpi. Hyvä tytöt!

Toinen hieno uutinen. Piskin pentu, Käämi (Myytin Pelasta Maailma), kävi luonnetestissä ja suoriutui siitä loistavin arvosanoin. Hermorakenne peräti +2 ja muutenkin oli reagoinut eri asioihin todella hienosti. Loppupisteet 246++ laukauskokematon. Onnittelut Käämille, omistajille ja kasvattajalle.

Vielä lisää hyviä uutisia. Matin ja Helmin yhteinen pentu Kiia nappasi agilitystä eilen voittonollan. Onnittelut Kiialle ja kartturille.

1 Comments:

At 07 toukokuuta, 2012 23:02, Blogger Pinja said...

Hyvät tyypit saa aina arvostelua osakseen, koska niitä huonoja tyyppejä ärsyttää, kun eivät ole niiden hyvien tyyppien kaltaisia:)

 

Lähetä kommentti

<< Home