This is a glowing text

sunnuntaina, kesäkuuta 03, 2012

Lähestyy, lähestyy

Iitalla tuli tänään täyteen 56. tiineysvuorokausi, joten lähellä aletaan olla. Vatsa on kasvanut melkoisen isoksi ja painoakin tullut aika reippaasti lisää. Lähtöpaino oli noin 16 kg ja eilisessä mittauksessa Iita painoi 21,7 kg. Eli melkein 5 kg lisää painoa.

Ruoka maistuisi kyllä, mutta ei pysty enää syömään kerralla isoja määriä. Niinpä ruokailukertoja on lisätty ja vastaavasti kerta-annoksia pienennetty. Pentulaatikko on viritetty paikalleen ja Iita viettää nyt aikaansa täällä sisällä. Ulkona se on kohta pakko pitää kiinni, kun etsii vaan kuumeisesti sopivia koloja minne karkaisi synnyttämään ihan omia aikojaan. Kyllä nuo hormonit vaan hienosti ohjaa narttua kohti synnytystä ja pentujenhoitoa.

Muuten ei mitään ihmeitä olla puuhailtu. Kävin Somerolla pitämässä pienen luennon koirien tottelevaisuuskoulutuksesta ja tänään pyörähdin Raisiossa tuomaroimassa pienen hakukokeen. Someron koulutuksissa oli hieno ilma ja istuimme mukavasti ulkona, mutta tänään sitten vihmoi sade. Sade ei tosin koirien suorituksia haitannut, eikä varmaan ohjaajienkaan. Parempi vaan, kun se että olisi ollut hellettä. Sen sijaan vaatii pikkusen taiteilua pitää arvostelupaperit kutakuinkin kuivana, jotta saa niihin kaikki huomiot kirjattua. Sellainen tuomarikansio, jossa voi kirjoittaa sellaisen läpinäkyvän muovin sisällä on kyllä harvinaisen hyvä näissä tilanteissa, vaikka toki helpompaa olisi, kun sellaista ei tarvitsisi.

Päivittelen tänne aina silloin tällöin jotain pentujuttuja, mutta pääasiassa kirjoittelen erilliseen pentublogiin, jotta pentuasiat ei sotkeudu muiden tarinoiden joukkoon.