This is a glowing text

torstaina, heinäkuuta 19, 2012

Kylläpäs aika rientää

Aika kuluu kuin siivillä vaikka luulis, että lomalla on aikaa tehdä vaikka mitä. No, pennut pitää kiireisenä ja sitten on kaikenlaista muuta pikku puuhaa, joiden kanssa menee aikaa yllättävän paljon.

Sain hienoja uutisiakin. Piskin pentu Bertta (Covateco Kayla) on tehnyt hienoa työtä tokon VOI luokassa. I-tulos pistein 298. Hurjan paljon onnea taitaville tytöille Bertta ja Miina.

Sain myös pari kuvaa Piskin pojasta Teposta (Rajahiilen Sydänyö). Tosi paljon kiitoksia Anulle kuvista. Komia poika Teposta on kasvanut.


Iitan pennut voivat edelleen hyvin. Kasvavat, nukkuvat ja riehuvat valveilla ollessaan sydämen kyllyydestä. Pennuilla on kyllä niin upeaa, kun voivat olla kaikki päivät ulkona ja saavat temmeltää pitävälla alustalla. Iita imettää lapsiaan edelleen tosi ahkerasti, joten kiinteän ruuan syöminen ei ole mikään maailman tärkein juttu. Syövät kyllä, mutta eivät mitenkään ahneesti. Annan Iitan imettää niin pitkään, kun haluaa, sillä mikä sen parempaa ravintoa pennuille kuin emon maito. Pennuista tulee sitten kuvia, kun taas ehdin kameran kanssa häärimään.