This is a glowing text

sunnuntaina, syyskuuta 09, 2012

TVA Mustan Magian Power Zack

Kylläpäs tuli hienoja uutisia. Pia kävi Zackin kanssa näyttelyssä ja sai sen tarvittavan keltaisen nauhan, jotta nyt Zack on virallisesti TOTTELEVAISUUSVALIO!

Hurjasti onnea hienolle Zackille ja taitavalle ohjaajalle Pialle, joka on upeasti kouluttanut Zackista niin loistavan koiran.
Sorry Pia, mulla ei ollu parempaa kuvaa Zackista. Mut kuvan laadusta viis. Koira on huippuhieno.

Muitakin hyviä uutisia on tullut lähiaikoina. Piskin pennut menestyy maailmalla vaikka missä lajeissa. Käämi on kunnostautunut vesipelastuksessa. Soveltuvuuskoe läpi täysin pistein ja pian sen jälkeen vepen alokasluokasta ykköstulos lähes täysin pistein. Upeeta. Hurjasti onnea.

Muitakin hienoja tuloksia on tullut, mutta kun olen niin hajamielinen, että en muistanut kirjata niitä ylös niin nyt kun pitäis tänne kirjoittaa en vaan muista. Ihan hirveesti anteeksi että mulla on niin laho pää. Olisin äärimmäisen iloinen, jos vaikka kommentoisitte tätä viestiä ja kertoisitte niitä tuloksia, jotta kaikki muutkin pääsisivät iloitsemaan hyvästä menestyksestänne. Niin ja mun pitäis syksyn kennelpäivillä niitä mukejakin jakaa, mutta miten jaan, kun en muista kuka on mitäkin tuloksia saanut. Hemmetin laho pää mulla. 3 Comments:

At 13 syyskuuta, 2012 09:22, Blogger Pinja said...

Liville (Myytin Arkangeli) EVL1 ekassa evl-kokeessa 1.9.2012 Orimattilassa, tuomarina Hannele Pörsti!

 
At 13 syyskuuta, 2012 22:50, Blogger Päivi Nietosvaara said...

Hienoa, hienoa. Hurjasti onnea Livin hienosta menestyksessä evl:ssä. Tota menoa se on kohta valio!

 
At 14 syyskuuta, 2012 09:41, Blogger hipsu said...

Piskin tyttärestä Saanasta (Myytin Sanansaattaja) tuli FI TVA Hollolassa 2.9.2012.

 

Lähetä kommentti

<< Home