This is a glowing text

sunnuntaina, huhtikuuta 07, 2013

Kevättä ilmassa?

Voisi luulla, että tässä vaiheessa huhtikuuta olis jo kevät päällä ihan täydellä tohinalla. Ei vaan ole. Päivisin lämmintä muutama aste ja yöllä ihan reilusti pakkasta. Lumet sulaa todella hitaasti, niin hitaati, että sitä tuskin huomaa.

Pääsiäisenä aloittivat lampaat poikimiset oikein rytinällä. Aiemmin on yleensä menny pari viikkoa silleen hissukseen, että muutama on poikinut päivän mittaan ja välillä jotain välipäiviäkin. Nyt poiki ekana päivänä kaksi ja sitten niitä alko tulla ihan solkenaan. Olikohan jo kolmas päivä, kun yli 20 poikijan päiväraja meni rikki. Toisaalta tämä on kyllä hyvä. Tulee kerralla paljon valmista eikä ehdi miettiä mitään, kun koko ajan vaan joku on juuri synnyttänyt, joku synnyttää parhaillaan, ja juuri kun luulet, että kaikki on hallinnassa ja meinaat lähteä sisälle kahville, niin taas joku aloittaa poikimisen.

Koirat on nyt vähemmällä huomiolla. Saavat ruokaa ja pääsevät epäsäännöllisesti lenkille. Mutta tätä kestää vain lyhyen aikaa, joten kyllä täyspäiset työkoirat tämän kestävät. Mirkille tilasin oikein virallisen sukutaulun ISDS:ltä ja kylläpä tulikin hieno plakaatti.

Rekisteripaperit on kennelliitossa ja pitäis olla juur kohta valmiina, joten kohta pojalla on myös Suomen kansalaisuus. Mirk on kyllä mukava koira. On niin helppo täällä sisällä ja on silti, vaikka ei asukaan tarhassa muiden koiriemme kanssa, täysin hyvin sopeutunut kaikkien toisten kanssa. Lenkillä nauttii kyllä sielunsa kyllyydestä etenkin Lakun kiusaamisesta.

Nappasin kännykällä kuvan tämänhetkisestä säästä. Ei ihan keväiseltä näytä


Viime vuonna näihin aikoihin (15.4.) näytti tältä


Karitsoista yritän muistaa ottaa myös kuvia, mutta laitetaan tähän ihan vaan piristykseksi kuva viime vuodelta.