This is a glowing text

tiistaina, kesäkuuta 26, 2007

Pentuja ja lammashommia

Tänään tulivat Pia ja Johanna käymään. Pia katsomaan pentuja ja Johanna samalle asialle sekä ottamaan kuvia pennuista ja paimentamaan Lucan ja Gemin kanssa. Pian Merlin pääsi myös koittamaan paimentamista. Gem oli eka kertaa meillä sitten Ruotsin kurssin, jossa kouluttajana oli Jonas Gustafsson. Hienosti oli Gem mennyt eteenpäin kurssin ansiosta ja meno näyttää koko ajan vaan paremmalta. Otimme harjoituslampaiksi kuusi keväällistä karitsaa, joita ei ole aiemmin paimennettu pienessä ryhmässä. Teppo opetti ne ensin, jotta osasivat kulkea oikein ja sen jälkeen pääsi Gem sitten koittamaan. Oli tosiaan mukava nähdä kuinka hienosti Gem pärjäsi. Luca paimensi myös hieman eikä sekään hassummalta näyttänyt. Pia kokeili Merlinin kanssa ja Merlin alkoi tosi nopeasti, pienen avustuksen jälkeen, kiertämään laumaa ja pysähtyi käskystä tasapainopisteeseen. Ei hassumpaa.

Iltapäivä sitten punnittiin Tapion kanssa karitsoita ja otin Villen tekemään oikeita töitä. Häkissä Ville toimi tosi hienosti. Oli rauhallinen ja päättäväinen. Jaksoi hyvin odottaa sisällä häkissä, vaikka karitsat kävivät sitä tuon tuosta ihmettelemässä ja kun taas tarvittiin toimintaa oli Ville heti valmiina hommiin. Hyvä päivä Villelle.

Pennut joutuivat olemaan aamupäivän sisällä, kun ulkona sataa ripotteli. Iltapäivällä pääsivät sitten kunnolla ulos, kun sade lakkasi ja aurinko alkoi taas lämmittää. Johanna otti tosi paljon upeita kuvia pennuista. Tässä pikku pojan tervehdys teille kaikille



Lisää Johanna ottamia kuvia voi käydä kurkkimassa hänen albumissaan. Kiitos taas Johanna, että saan laittaa kuvat näytille.

Pia napsi myös paljon hienoja kuvia pennuista. Tässä linkki hänen kuva-albuumiinsa. Kiitos Pia kuvista.

1 Comments:

At 27 kesäkuuta, 2007 23:19, Anonymous Anonyymi said...

Onpa tosi veikeä pennelin kuva :)

Sari

 

Lähetä kommentti

<< Home