This is a glowing text

maanantaina, heinäkuuta 16, 2007

Huh, huh ... Tulipas pentuja

Etta on tehnyt suuren urakan. Kaiken kaikkiaan yhdeksän pentua (luulen, että enempää ei tule ... hyvä niin, sillä kyllä tuo jo riittää). Eli saldo on nyt sitten 6 narttua ja 3 urosta. Tällä hetkellä kaikki pennut voivat oikein hyvin. Lähipäivät sitten näyttävät miten kaikki lähtee sujumaan.

Etta on todella hyvä emo. Huolehtii hyvin pentusistaan ja pitää huolen, että kaikki saavat ruokaa niin paljon kuin jaksavat syödä. Olen tosi tyytyväinen Ettaan. Synnytys meni hienosti ja ongelmitta. Huomenna (maanantaina) napsin sitten kuvia lapsukaisista ja laitan tänne teidän kaikkien iloksi.

Ritan pennut ovat viihtyneet hyvin uusissa kodeissaan. Vauhtia on piisannut ja kuulema ovat erittäin avoimia ja reippaita. Piski, joka jäi kotiin on vähän surullinen painikavereiden lähdettyä, mutta kostaa sitten kaiken minuun. Eli riehuu, puree, juoksee täyttä päätä. Aika hauska poika ja varsin elämäniloinen.

5 Comments:

At 16 heinäkuuta, 2007 07:44, Anonymous Anonyymi said...

Vau! tätä se mun uneni tiesi...!
Eipä tässä muuta,kuin onnea vielä siitä yhdeksännestäkin pennusta :) Aikas Flikka tuo Etta. Ne treffit Lukan kanssa onnistuivatkin sitten näköjään yli odotusten...

T: Elisa & Luka

 
At 16 heinäkuuta, 2007 08:31, Blogger Pia M. said...

Onnea isosta pentueesta! Huisaa miten paljon niitä tuli :-)

T. Pia, Zack ja Merlin

 
At 16 heinäkuuta, 2007 10:20, Anonymous Anonyymi said...

Onnea perheenlisäyksestä Etta ja Luka ja kätilöt! Muhkea katras tosiaan, siinä riittääkin sitten muutaman viikon päästä vipinää kun tulevat puntinpuremisikään! :)

Terkuin Nina K-K ja lauma

 
At 16 heinäkuuta, 2007 11:38, Anonymous Anonyymi said...

Ihania pikku pentuja taas. Ja kaikki niin reippaita ja elinvoimaisia. Toivottavasti nämä alkupäivät nyt sujuvat hyvin ja kaikkien elämä lähtee hyvin käyntiin. Etta voi myös hyvin. Täytyy nyt vielä nauttia, kun kaikki on helppoa. Muutaman viikon päästä on jalat ja kädet kovilla, kun yhdeksän naskalihammasta opettelee maailmanihmeitä iskemällä hampaansa kaikkeen mitä ympärillä on.
Päivi

 
At 17 heinäkuuta, 2007 09:34, Blogger M said...

Onnittelut pentusista!! Tulipa niitä paljon!! :)

 

Lähetä kommentti

<< Home