This is a glowing text

maanantaina, heinäkuuta 09, 2007

Pennuilla terveet silmät

Ritan pentujen, Piskin, Prikken, Pinskin ja Power Jackin isä, Jock:



Tänään käytiin Ritan pentujen kanssa Turussa eläinlääkärissä. Tarkoitus oli laittaa pennuille mikrosiru, silmäpeilata ne ja samalla eläinlääkäri sai suorittaa niin sanotun pentuetarkastuksen. Eläinlääkäri piti tosi paljon kaikista pojista ja kehui niiden olevan todella reippaita ja hyväkuntoisia. Reippaasti pojat reissun ottivatkin. Menomatkan nukkuivat sikeästi omassa kuljetusboksissaan. Pyysin Elisan mukaan reissuun, sillä auttavia käsiä tarvitaan tietysti aina. Matti pääsi myös mukaan, sillä samalla peilattiin senkin silmät virallisesti.

Eläinlääkärissä pojat antoivat hyvin laittaa silmätipat ja nukkuivat taas sen aikaa, kun odoteltiin vuoroamme. Sitten päästiin tutkittavaksi ja kuten jo sanoinkin homma meni loistavasti. Ensin eläinlääkäri tutki pennut, kuunteli sydämen, katsoi purennan, turkin kunnon, kivekset jne. Sitten peilattiin silmät ja kaikille pojille, myös Matille, hienosti tulos, että terveet on. Sitten laitettiin mikrosiru. Se hieman kirpaisi, mutta heti sirun laiton jälkeen laitoin pennut aina lattialle ja koko homma unohtui samantien. Lähtivät kukin vuorollaan häntä pystyssä tutkimaan mitä hauskaa tästä paikasta löytyisi. Takastulomatkan vetivät pojat taas sikeitä oikein antaumuksella.

Olipa hyvä reissu. Kiitoksia Elisalle avusta, ilman teidän navigaattoria en kyllä olis löytänyt perille :)

Muutama päivä enää ja sitten pennut lähtevät maailmalle. Tuntuupa aika haikealta ajatella, että kohta tuota iloista huligaanijoukkoa ei enää täällä olekaan. :( Onneksi sentään Piski jää kotia ja ens viikolla sitten pitäisi jo ollakin Ettan pennut maailmassa. Jännää.

4 Comments:

At 09 heinäkuuta, 2007 23:02, Anonymous Anonyymi said...

Bisky, Pisqy, Piscie...
:-)
t mj

 
At 09 heinäkuuta, 2007 23:03, Anonymous Anonyymi said...

Ai niin. Treenasin tänään Irkun kanssa. Nami nami jam!
t mj

 
At 10 heinäkuuta, 2007 08:32, Blogger Unknown said...

Onneksi olkoon terveistä silmistä! Tehän olette ehtinyt tehdä reissun poikineen. On pojat jo tottuneita matkamiehiä! Pusuja pikku pojille ja onnea matkaan suureen maailmaan. En ehdikään niitä katsomaan kun auto odottelee huoltoa ja pohjoisen reissu alkaa loppuviikosta:(
Harmi olisi ollut niin kiva samalla rapsutella lampaita. Pitää yrittää sitten Ettan pentuja päästä leikittään.
Minna

 
At 10 heinäkuuta, 2007 09:32, Blogger Päivi Nietosvaara said...

mj myöhästyit. Papereissa lukee ihan selvällä suomenkielellä Piski. Tuntee jo nimensä ja kun huutaa tulee niin lujaa kuin ikinä pikku pennunjaloillaan pääsee.
Päivi

 

Lähetä kommentti

<< Home