This is a glowing text

tiistaina, heinäkuuta 03, 2007

Lisää hienoja uutisia Ruotsista

Ritan pentujen isä, Jock, kisasi isossa paimennuskilpailussa (70 osanottajaa) ja tuli toiseksi IK-2 luokassa. Pisteet olivat 89 (josta haku 45). Tuomarina toimi Ian Brownie. Aika upea isukki meitin pojilla! Toinen hieno uutinen on se, että Gunnel Boström, joka tulee muutaman viikon päästä meille pitämään paimennuskurssia, on myös pärjännyt hienosti koiriensa kanssa noissa isoissa kisoissa, jotka alkoivat perjantaina ja jatkuen sunnuntaille. Paikalla oli valtavasti väkeä ja paljon hienoja koiria myös Norjasta. Jos ei olis ollu noita pentuja juuri nyt, olisin itsekin lähtenyt paikanpäälle kisoja katsomaan ja kenties jopa kisaamaankin.

Käy katsomassa mitä Mosse kirjoitta kisoista blogissaan.

Pennut olivat taas eilen lampolassa ja alkavat jo liikkua varsin itsevarmasti pitkin käytävää. Lampaat pitivät aika kovaa meteliä ja hetken ihmettelyn jälkeen pennut tottuivat siihenkin.

Auto oli valtavan ihana paikka. Minulla on farmariauton takaosassa koirahäkki, jossa on veräjä ja väliseinä. Pennut peuhasivat häkissä aivan onnessaan ja repivät antaumuksella kaikkea minkä suuhunsa saivat.

Onneksi ehdin napata pennut sisälle ennen kunnon ukkospuuskan tuloa. Vettä tuli pienessä ajassa 25 mm ja kaikki paikat vain lainehtivat vedestä. Puuska meni ohi yhtä äkkiä kuin tulikin ja pian taas aurinko paistoi ja pennut pääsivät ulos telmimään.

2 Comments:

At 05 heinäkuuta, 2007 00:19, Anonymous Anonyymi said...

Joko laumanjako kahdella koiralla keskellä laidunta sun nojatessa porttiin sujuu? ;-D
t mj

 
At 05 heinäkuuta, 2007 10:22, Blogger Päivi Nietosvaara said...

No, sitä ei olla vielä treenattu, mutta eiköhän viimeistään ensi kesänä siitäkin selvitä. ;)
Päivi N.

 

Lähetä kommentti

<< Home