This is a glowing text

lauantaina, heinäkuuta 19, 2008

Mossen kurssilla yksi paikka vapaana -> paikka meni jo

Hei
Ensi tiistaina ja keskiviikkona (22.-23.7.) saamme harvinaista herkkua tänne Suomeen eli Mosse tulee pitämään paimennuskurssia. Kurssi on tarkoitettu koirille, jotka jo osaavat jotain eli pystyvät työskentelemään isolla pellolla (ei siis aivan aloittelijoille tai sytytteleville koirille). Peruutuksen vuoksi olisi yksi paikka tarjolla, joten jos innostut, niin otappa yhteyttä. Kurssimaksu on 160 euroa ja se sisältää alv:n sekä keittolounaan. Nyt lähden tuomaroimaan Saksanpaimenkoirien SM-kisoja, joten illalla olen seuraavan kerran tavoitettavissa.

Edit: Paikka meni jo. Kumpa sais näitä kursseja enempi järkättyä, että kaikki halukkaat pääsis mukaan. Ei ole kiva, että niin moni jää paitsi kursseista, kun halua ja intoa tuntuu olevan tosi paljon. Kunhan Ritan pentuprojekti on hyvällä mallilla, pidän itse muutaman kurssin, joten jos kiinnostaa, niin ei auta muu kuin seurata ilmoittelua. Pistän ilmoa sitten tänne blogiin.

Kävin Piskin ja Villen kanssa äsken treenaamassa. Ville sai harjoitella poispäinajoa oikein urakalla. Ensin lampaat oli varsin vauhdikkaita, mutta jonkin ajan kuluttua ne rauhoittuvat ja kun aikaa kului lisää alkoi homma sujua ihan hienosti niin lampaiden kuin koirankin osalta. Olin niin valtavan tyytyväinen Villeen. Piskin kanssa tein piiiiiitkiä hakuja eli jatkoin samaa treeniä mitä tehtiin Bobbyn kurssilla. Kyllä teki poika upeita suorituksia. Täydellisiä hakukaaria ja sen jälkeen hienoja nostoja. Piski, 1 v., on kyllä aika pätevä jätkä.