This is a glowing text

perjantaina, kesäkuuta 27, 2008

Taitaa olla pentuja tulossa

Rita näyttää pyöristyvän lupaavasti (toivottavasti kaikki ei ole vain läskiä). Joten toiveikkaina ollaan, että tulee iso pentue, kun jo tässä vaiheessa on noin paksu.

Nyt kaikki te, jotka olette kyselleet pentua, voisitte vielä laittaa mulle sähköpostia, että olette edelleen kiinnostuneita. Mulla on noista vanhoja sähköposteja muutama sata enkä millään jaksaisi alkaa lukea niitä kaikkia läpi ja muutenkin siinä voi käydä niin, että joku posti epähuomiossa sitten jää kuitenkin huomaamatta. Kun nyt laitatte uudelleen viestiä, kerään ne saman tien omaan kansioon. Olisi vielä kiva kuulla, että kumpi, uros vai narttu, olis toiveissa, vai käykö kumpi vaan. Entä käykö kumpi tahansa isäehdokas vai pitääkö ehdottomasti olla esim. Jimin pentu tai vaihtoehtoisesti Tepon pentu. Viestejä odotellessa me Ritan kanssa ihaillaan nättiä masua ja minä juon kahvit. :)

Eilen meillä oli paimennuksen iltakurssi. Mukana oli neljä osanottajaa, kaksi entuudestaan tuttua ja kaksi uutta, mukavaa, tuttavuutta. Ilta meni varsin leppoisasti ja koirat olivat oikein mukavan oloisia. Ohjaajille tuli aimo annos asioita miettittäväksi. Tänä iltana sitten toinen kurssi, toivottavasti sää pysyy yhtä hyvänä kuin se nyt on. Aurinko nimittäin paistaa siniseltä taivaalta.