This is a glowing text

lauantaina, kesäkuuta 07, 2008

Hurraa Matin lapset ja muut sukulaiset

Tänä viikonloppuna on Oulussa Tottelevaisuuden Suomen Mestaruus kokeet. Tänään lauantaina olivat kaikki luokat (ALO, AVO, VOI ja EVL) ja huomenna kisat jatkuvat EVL:n osalta, kun tänään karsituista parhaimmat pääsevät jatkoon kisaamaan Suomen Mestaruudesta. Samalla kun tämä kisa on yksilökisa niin lauantain kisat on myös joukkuekisat. Osanottajia on huikeasti. Alokasluokassa oli 69 osanottajaa ja hienosti tästä joukosta voittajaksi nousi Matin poika Into (Tending Jackknive) pistein 199,67 (max 200) ohjaajanaan Kati Selkämaa. Matin poika Troya (Tending Jackpot) ohjaajanaan Sari Kärnä ylsi hienosti neljänneksi pistein 195,17. Kovasta tasosta kertoo se, että Viljo (Tending Jolly Roger) sai hienon ykköstuloksen (191,33) ja se riitti 11. sijalle. Hienosti pärjäsi myös Matin täyssiskon tytär Smilla (Tending Driven Snow) ohjaajanaan Anki Hellsten-Eriksson sijoittuen viidenneksi. Matin tytär Pinto (Eyespy Masterpiece) toimi myös todella hienosti. 7. sija pistein 193,67. Erityisen hienoksi tämän tuloksen tekee se, että Pinto on uudella omistajalla (Katja Partanen) ja heillä on yhteistyö lähtenyt tosi hienosti käyntiin. Hienoa Katja, onnittelut! Oikein erityisen suuret tsempitykset Rillalle (Mustan Magian Siru, om. Soili Huusko), joka aloitti tokouransa alle vuoden vanhana ja nappasi jo nyt kasaan 150,33 pistettä. Hyvä Soili!

Varsin hienoa tulosta siis takoivat Matin lapsukaiset ALO luokassa. Oikein TOSI PALJON ONNEA! Vähän täällä ollaan ylpeitä.

AVO luokasta löytyi myös Matin lapsukainen ja hienosti vielä 1. sijalta. Eli Zici (Tending Jetblack) ja Tarja Melakari nappasivat melkein täydet pisteet eli 198 (max 200). TOOOOSI paljon ONNEA Tarja ja Zici!

Voittajaluokassa juhli Matin siskon tyttö Tending Dinah Leena Partasen kanssa 1. sijaa. Pisteitä 282,5. Varsin taitavaa. EVL luokan lauantaina voitti myös Tending koira eli Tending Bluey ohjaajanaan Elina Niemi ja pisteitä 295. Sari Kärnä lunasti Somollis Robbanin kanssa finaalipaikan, joten ei muuta kuin huisin paljon onnea ja peukkuja huomiseen finaaliin.

Vähän tässä ollaan pyörällä päästään. Kertakaikkisen upeaa työtä kaikilta lapsukaisilta ja erityisen paljon onnea taitaville ohjaajille myös. On nuo vaan niin hyviä, että pitääkin tässä miettiä, josko astuttais Ritan sitten seuraavan kerran Matilla. Pitääkin alkaa miettiä oikein tosissaan.